fbpx
Skip to main content
Igor Rus

POČELO SUĐENJE IGORU SRBINU: Pronašli mu PRETEĆE PORUKE u ćeliji na srpskom! Svedoči iz staklenog boksa

Foto: Printscreen/Youtube/ LaComarcaTeVe
Suđenje Igoru Vaclaviću za ubistvo dvojice policajca i jednog farmera, počelo je jutro pred sudom u Teruelu, a on je, kako prenosi portal Heraldo, u sudnicu doveden iz zatvora u Zueri uz neviđene mere bezbednosti.

Da podsetimo, sindikat zatvorskih čuvara, pre suđenja je dao saopštenje u kome je naveo da je Vaclavić pre prebacivanja u kazamat u Zueri, napao četvoricu stražara polomljenom pločicom i povredio ih. Vaclavić se u zatvoru u Španiji nalazi od hapšenja u decembru 2017. godine, a danas mu je počelo suđenje za trostruko ubistvo.

OPTUŽNICA PROTIV MIROSLAVA ALEKSIĆA NIJE PODIGNUTA: Poznat razlog, došlo je do promene plana!

OPTUŽNICA PROTIV MIROSLAVA ALEKSIĆA NIJE PODIGNUTA: Poznat razlog, došlo je do promene plana!

PUNE RUKE POSLA ZA NIŠKU POLICIJU: Vozili sa visokim procentom alkohola u krvi - izbačeni iz saobraćaja!

PUNE RUKE POSLA ZA NIŠKU POLICIJU: Vozili sa visokim procentom alkohola u krvi - izbačeni iz saobraćaja!

NAJVEĆA MISTERIJA DEVEDESETIH: Kako i zašto je ubijen Radovan Stojičić Badža, zamenik ministra srpske policije

NAJVEĆA MISTERIJA DEVEDESETIH: Kako i zašto je ubijen Radovan Stojičić Badža, zamenik ministra srpske policije

- Vaclavić je u sud doveden u pratnji policijskih džipova, a dok su ga izvodili, oko njega je bio veliki broj pripadnika civilne garde i specijalaca. Na licu je imao crnu masku zbog epidemiološke situacije, a po ulasku u stakleni boks iz koga svedoči, prstima je pokazao slovo V u znak pobede - prenosi portal.

Kako je pre početka suđenja saopšteno iz zatvora Duende u kome on inače boravi, pre transporta u Zueru, a nakon napada na čuvare, u ćeliji Igora Vaclavića pronađene su preteće poruke napisane na srpskom jeziku, koje je preveo prevodilac.

Igor Srbin
Igor Srbin
Foto: Youtube/Printscreen/Aragon Noticias

- Vreme je samo prozor, smrt su samo vrata. Vratiću se i tražiti svakoga od vas - napisao je Vaclavić na porukama čije su slike španski mediji objavili.

Ima psihčke probleme 

Hladan je i ne pokazuje kajanje

Advokat koji zastupa Igora Vaclavića pred sudom je ispričao da njegov klijent pati od posttraumatskog sindroma zbog ratišta, kao i da to sud ne ceni dovoljno. Psihijatri su i ranije rekli da Vaclavić boluje od bipolarnog poremećaja, kao i da ne pokazuje znake kajanja i da je potpuno hladnokrvan. U zatvoru, prema pisanju medija, on ne prima terapiju jer negira da je bolestan.

Tokom suđenja optužnica nije pročitana, jer je Vaclavić rekao da nema potrebe za tim, ali je advokat koji zastupa porodicu ubijenog policajca Viktora Romera izneo detalje zločina.

- On je policajce napao sa leđa u mraku. Pucao je u njih, ostavio ih žive i krvave, a koliko je surov govori i činjenica da im je uzeo telefone kako ne bi mogli da zovu pomoć. Poslednjim hicima koje je ispalio u njih nije želeo da ih dokrajči, već da im produži patnje. Jednom je pucao u vrat, a drugom u noge kako bi nasmrt iskrvarili - rekao je advokat.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd