fbpx
Skip to main content
policija

"PROLAZIM KROZ PAKAO" Potresne reči žene Radovana osumnjičenog za ubistvo Milovana kod Osečine

Foto: Srbija Danas
Motiv se još istražuje

Trenutno nisam u stanju da govorim o onome što se dešavalo. Ne mogu da dajem nikakve izjave jer, već godinu dana prolazim kroz pravi pakao! I sada je došlo do kulminacije. Morate me razumeti!

Kako da uštediš za iPhone 11 Pro?

Kako da uštediš za iPhone 11 Pro?

Fakultet društvenih nauka dobio sedam akreditacija

Fakultet društvenih nauka dobio sedam akreditacija

LEVOM JE "UBIJAO" DESNE SE I SAM PLAŠIO: Mange je bio ozbiljna zverka, veliki prijatelj Ljube Zemunca

LEVOM JE "UBIJAO" DESNE SE I SAM PLAŠIO: Mange je bio ozbiljna zverka, veliki prijatelj Ljube Zemunca

Ovo je, drhtavim glasom, gotovo šapatom, u izjavi za, kazala juče Vesna S., supruga Radovana S. (55) iz Novog Sada, osumnjičenog da je u nedelju hicima iz pištolja usmrtio Milovana M. (52) iz sela Gunjci kod Osečine, u njegovoj porodičnoj kući.

Šta je navelo Radovana da automobilom prevali put od Novog Sada do ovog podgorskog sela i da posle svađe u Milovana ispali dva hica, utvrdiće se istragom koja se vodi pred Višim tužilaštvom u Valjevu.

U ovom Tužilaštvu bi, kako je najavljeno, danas trebalo da budu saslušane Milovana supruga, ćerka i majka, a naredne nedelje, kako saznajemo, i drugi svedoci među kojima i Vesna S.

Prema nezvaničnim saznanjima, ženu osumnjičenog Novosađanina, kojom je Milovan, kako se sada može čuti, bio opsednut, proganjao je i uznemiravao raznim porukama. Kako se sumnja, bilo je čak i poruka pretećeg sadržaja upućenih njoj, ali i članovima njene porodice. Da li je pretnji stvarno bilo i u kakvom su odnosu bili Milovan i Vesna, utvrdiće se veštačenjem mobilnih telefona i kompjutera ubijenog, osumnjičenog i njegove supruge.

Dok se o motivu ubistva, zasad u javnosti spekuliše i nagađa, izvesno je da je Radovan S. u nedelju seo u svoj "nisan" i uputio se u selo Gunjaci. Tamo je stigao u prepodnevnim satima, zaustavio se ispred Milovanove kuće, gde je zatekao njegovu suprugu. Na pitanje gde joj je muž, žena ga je, ne sluteći zlo, odvela u prostoriju u prizemlju.

U susretu dvojice muškaraca je, navodno usledila žučna rasprava, čuli su se povišeni glasovi, a onda su odjeknula dva pucnja. Supruga je Milovana mrtvog zatekla u lokvi krvi, a osumnjičeni je kolima otišao odatle, ali je ubrzo uhapšen u centru Osečine.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
13 Beograd