Skip to main content
dete, dečak, bolnica

Ruka je bila KRVAVA, a pored njega JOŠ JEDNO DETE: Marku su petarde eksplodirale u ruci, roditelji zatekli UŽAS

Foto: Profimedia/ilustracija
Detalji nesreće kod Loznice

Marko S. (13) iz sela Lipnice kod Loznice ostao je bez dva prsta na desnoj šaci pošto su mu u nedelju veče eksplodirale petarde u ruci.

Velika drama u Loznici: Dečaku (13) petarda RAZNELA RUKU

Nesrećni dečak se u porodičnoj kući igrao tako što je vezao tri petarde u jednu za drugu, a kada ih je aktivirao one su mu raznele prste.

Odvezao ćerku u školu, pa u ženu sasuo TRI METKA: Otkriven MOTIV porodične TRAGEDIJE na Novom Beogradu (FOTO)

Lekari su bili prinuđeni da mu amputiraju kažiprst i srednji prst, dok su domali prst jedva uspeli da mu spasu. Dečak je pritom dobio i ozbiljne opekotine na ruci i trenutno se nalazi na lečenju u Opštoj bolnici u Loznici.

Dečak
Foto: Profimedia/ilustracija

Ova tragedija je mogla da bude još veća jer se u Markovoj neposrednoj blizini nalazilo još jedno dete ko je, srećom, ostalo nepovređeno.

- Dečak se igrao u svojoj kući i u jednom trenutku je došao na ideju da veže tri petarde jednu za drugu kako bi izazvao što jaču eksploziju. Upalio ih je sve odjednom i one su mu eksplodirale u ruci. Pored njega u prostoriji je bilo još jedno dete, koje se nije igralo sa petardama. Kada su čuli eksploziju roditelji su dotrčali do dečaka i videli da mu je desna ruka potpuno krvava, a prsti teško povređeni. Hitno su ga odvezli u bolnicu u Loznici, ali lekari nisu uspeli da mu spasu dva prsta - kaže sagovornik upoznat sa istragom.

Dragana Vasiljević, portparol Opšte bolnice u Loznici kaže da su zbog težine povreda lekari dečaku uradili hitnu intervenciju.

Igor Srbin je ROĐENI UBICA: Uhapšen jer se onesvestio MRTAV PIJAN za volanom, a to NIJE SVE

- Zbog stepena zadobijenih povreda i opekotina dečaku su, nažalost, amputirani drugi i treći prst desne šake, odnosno kažiprst i srednji prst. Teško povređeni domali prst lekari su uspeli da sačuvaju. Stanje dečaka je trenutno stabilno, a u bolnici će biti zadržan do daljnjeg - istakla je Vasiljevićeva.

Dečakov otac Slobodan S. potvrdio je da su mu povrede nanele petarde.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd