Utorak 19. mar 2024.
Luka Radulović

SAHRANJEN LUKA RADULOVIĆ, VOZAČ BENTLIJA I NARKO-DILER: 1.000 ljudi ga ispratilo na večni počinak

Foto: Facebook/Luka Radulovic
On je u sredu ubijen u klubu "Ispod mosta"

Luka Radulović (37),  koji je ubijen u noći između utorka i srede ubijen u klubu "Ispod mosta", danas je sahranjen na beogradskom groblju Orlovača.

Njega je na poslednji počinak ispratilo više od hiljadu prijatelja, članova porodice, kao i kolega sportista sa kojima je sarađivao.

Podsetimo, ubijeni Luka Radulović javnosti je postao poznat pošto je bentlijem u septembru prošle godine presekao predsedničku kolonu vozila na Topčideru. Uhapšen je mesec dana kasnije u jednoj prestoničkoj kockarnici pod sumnjom da je trgovao narkoticima.

Radulović je u trenutku ubistva bio na slobodi, pošto je u martu sklopio sporazum o priznanju krivice za drogu sa Specijalnim tužilaštvom. Naime, Radulović se pre mesec dana nagodio sa Tužilaštvom za organizovani kriminal da za kaznu od tri godine zatvora prizna krivicu za dilovanje kokaina.

Njemu je nakon toga ukinut pritvor, pa je pušten da na slobodi čeka izvršenje zatvorske kazne. Prema sporazumu, koji je presudom potvrdio i Specijalni sud, Radulović je priznao da je 25. oktobra preprodao 116 grama kokanina, nakon čega je uhapšen, dok je u njegovom stanu pronađeno još 0,25 grama kokaina. Sporazum s Radulovićem potvrđen je 9. marta posle čega mu je ukinut pritvor.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd