fbpx
Skip to main content
sava knežević

ŠIRI SE SPISAK ONIH KOJE JE "LAŽNI HIRURG" OŠTETIO! Savu masera i njegovu majku cvećarku optužile još DVE DEVOJKE

Foto: Printscreen
Novom istragom, kao i optužnicom po kojoj je nedavno počelo suđenje, obuhvaćena je i njegova majka Danijela Knežević

Savu Kneževića, masera kog Prvo osnovno javno tužilaštvo tereti da je neovlašćeno, bez licence i stručnog znanja, u salonu u centru Beograda pružao estetske i medicinske usluge i tako upropastio sedam žena, prijavile su još dve korisnice njegovih usluga!

PREVRNUO SE AUTOBUS PUN PUTNIKA KOD KREMNE: Sve stoji, formirane su ogromne kolone

PREVRNUO SE AUTOBUS PUN PUTNIKA KOD KREMNE: Sve stoji, formirane su ogromne kolone

PRODUŽEN PRITVOR VOZAČU U NOVOM SADU: Automobilom udario Milicu (28) nakon čega je preminula

PRODUŽEN PRITVOR VOZAČU U NOVOM SADU: Automobilom udario Milicu (28) nakon čega je preminula

NOVI DETALJI UŽASA U NIŠU: Vaspitaču osumnjičenom za zlostavljanje devojčice (5) ODREĐEN PRITVOR

NOVI DETALJI UŽASA U NIŠU: Vaspitaču osumnjičenom za zlostavljanje devojčice (5) ODREĐEN PRITVOR

Kako se saznaje, po njihovoj prijavi pokrenuta je nova istraga i Knežević je ponovo saslušan u tužilaštvu.

- Novom istragom, kao i optužnicom po kojoj je nedavno počelo suđenje, obuhvaćena je i njegova majka Danijela Knežević, inače cvećarka, koja je radila u ordinaciji. Ona je optužena da je pomagala sinu u krivičnim delima za koja se sumnjiči - potvrdio je izvor.

Nema fakultet

Kako navodi, maser Sava, za kog je tužilaštvo već prikupilo dokaze da nema završen medicinski fakultet, kao i da je svojevremeno upisao stomatološki fakultet, ali da je odustao na prvoj godini, na saslušanju je negirao da je bez odgovarajućeg stručnog znanja izvodio zahvate. Tokom prve istrage utvrđeno je da je završio srednju medicinsku školu i stekao zvanje fizioterapeutski tehničar.

- Rekao je da nije kriv i da je stručna znanja, licence i sertifikate stekao u inostranstvu, odnosno da ima kvalifikaciju za estetske zahvate koje je izvodio u ordinaciji na Terazijama. Tvrdio je i da je za komplikovanije medicinske zahvate angažovao lekare i stručno osoblje, a da ih on sam nije izvodio - otkriva izvor.

Kako kaže, istog dana saslušana je i njegova majka Danijela.

- Ona je izjavila da je samo čistila prostor i kuvala kafu i da zna da je njen sin završio kurseve za estetske tretmane, ali da ona nije učestvovala u poslu i da ne zna njegove pacijente. Rekla je i da zna da mu je devojka bila doktor i da mu je pomagala, ali i da su drugi lekari dolazili da pacijentima pružaju usluge - dodaje sagovornik.

Svedok

Podsetimo, u optužnici koja je protiv njih dvoje već podignuta lažni hirurg se tereti da je vršio liposukciju, antiejdžing tretmane i transfer masti, a da se njegova majka predstavljala kao medicinska sestra i pomagala mu. Na prvom suđenju, na kom su oboje negirali krivicu, njihov advokat predložio je da kao svedok bude saslušan izvesni Valerije Montana, vlasnik "Promo Italija akademija", na kojem je, kako tvrde, Sava sticao znanja iz oblasti estetske i antiejdžing medicine.

- Tužilaštvo ga je već optužilo za krivična dela neovlašćenog bavljenja određenom delatnošću, teško delo protiv zdravlja ljudi, prevaru i falsifikovanje isprave, dok je Danijela Knežević optužena za pomaganje. Predloženo je da on bude osuđen na osam i po godina zatvora i kaznu od 800.000 dinara, a njegova majka na godinu dana kućnog zatvora - podseća sagovornik i dodaje da je moguće da nove optužbe budu spojene sa onim za koje mu je već počelo suđenje.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd