Utorak 19. mar 2024.
silovana devojka

Slučaj silovanja devojke na Voždovcu dobija OBRT?! Migranti pušteni na SLOBODU, nove informacije!

Foto: Profimedia/ilustracija
Viktor Mesi (31) iz Nigerije, kao i njegov prijatelj A. M. (29), državljanin Somalije, koji su u ponedeljak uhapšeni zbog navodnog silovanja K. S. (18) iz Beograda, pušteni su da se u daljem toku postupka brane sa slobode.

Kako se saznaje, Nigerijac i Somalijac su priznali da su kobnog dana pili alkohol, ali ne i da su silovali devojku.

- Njih dvojica su nakon saslušanja puštena. Čeka se odluka tužilaštva o tome da li će protiv njih biti pokrenut krivični postupak - kaže izvor.

Nigerijac je namamio, a onda zverski silovao? Detalji užasa na Voždovcu: Devojka izbezumljena TRČALA ULICAMA

Prema njegovim rečima, u toku je provera iskaza devojke K.S., koja je tvrdila da ju je Nigerijac najpre namamio da dođe kod njega u stan na Voždovcu, tvrdeći da ima njene eksplicitne fotografije, a da ju je potom silovao preteći joj nožem, dok je A. M. sve to gledao.

- U telefonu Nigerijca pronađene su te fotografije, ali on je tvrdio da ju je on slikao dok su bili u vezi. Takođe, rekao je da je devojka došla dobrovoljno kod njega - kaže izvor i dodaje da je moguće da je došlo do seksualnog odnosa između K.S. i Mesija, ali treba utvrditi da li je to bilo dobrovoljno.

Njena verzija

Podsetimo, devojka je navodno izjavila da se sa Mesijem poznaje od ranije jer je bila u vezi sa njegovim drugom iz Somalije.

Ona je policajcima ispričala da su je Mesi i A. M. zvali da dođe, ucenivši je  eksplicitnim fotografijama koje je policija naknadno i pronašla u telefonu jednog od mladića. Uplašena zbog tih pretnji, ona je došla kod njih i tada je navodno silovana.

Pili rakiju

Žena, koja je samo tri dana pre nemilog događaja iznajmila stan Viktoru Mesiju, ispričala je da je bila šokirana kada je saznala da je njen podstanar uhapšen.

- Nigerijac je u oglasu video da izdajem stan. Sklopili smo ugovor i uselio se - kaže sagovornica.

- Koliko sam razumela, mom podstanaru je došao drug i pili su rakiju ceo dan, a onda se sve izdešavalo. Napastvovanu devojku ne poznajem, ali sam čula da je valjda bila u vezi sa jednim njegovim drugom, sa kojim je navodno bila i zatrudnela. Šta se tu tačno desilo, ne znam - rekla je ona.

Kako je ispričala policajcima da je Nigerijac postao agresivan čim ju je ugledao na vratima.

- Uvukao ju je u stan. Odmah joj je uzeo mobilni i razbio ga. Zatim joj je stavio nož pod grlo i uvukao je u sobu. Bacio je na krevet i silovao je. Ona je pokušavala da mu se odupre, ali nije uspela. Drugi uhapšeni, A. M., sve vreme bio je tu, ali nije preduzeo ništa kako bi sprečio svog nasilnog druga - ispričao je izvor dobro upućen u ceo slučaj.

Devojka je potom objasnila da je posle silovanja uspela da izađe iz stana i da je, bežeći od napasnika, slučajno naišla na policajce.

Ona je HEROINA POLICIJE koji je sa kolegom SPASILA SILOVANU DEVOJKU (18) na Voždovcu iz KUĆE STRAVE! (FOTO)

- Kada je policija došla na vrata Nigerijca, zatekla ga je mrtvog pijanog. U istom stanju bio je i njegov drug A. M. Pokušali su da se odupru hapšenju, ali bezuspešno. U stanu su nađeni iskorišćen kondom i nož - kaže izvor.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd