Utorak 19. mar 2024.
Goran Stevanovic

SRBINA PRONAŠLI RASKOMADANOG U KADI U AUSTRALIJI: Goranova poslednja poruka na Fejsbuku POTRESLA JE SVE (FOTO)

Foto:Facebook/Goran Stevanovic
Goran Stevanović, Srbin brutalno ubijen u Sidneju sredinom januara, sahranjen je uz pravoslavne običaje na groblju u Australiji, gde živi njegova porodica. Iako još uvek nije poznat motiv ubistva, uhapšen je par za koji se sumnja da stoji iza ovog svirepog zločina.

Zločin je otkriven kada su komšije prijavile da se iz kuće osumnjičenog Vijetnamca širi nesnosan smrad, a jedan od komšija, Dejvid Hol, primetio je i da se oko kuće skupljaju rojevi muva.

Policija pokušava da utvrdi zbog čega je Srbin ubijen, ali su mediji preneli da se Stevanović dugo borio sa zavisnošću i da su se u kući Vijetnamca "sumnjivi likovi".

Još jedna ŽRTVA VIRUSA GRIPA: Preminula žena u Čačku

U međuvremenu, porodica Stevanović se uz pravoslavne običaje oprostila od Gorana na pravoslavnom groblju u Sidneju.

- Sine Gorane otišao si kod Boga. Bog ti dušu oprosti i neka ti je laka zemlja. Ostavio si velike bolove u našem srcu. Zaboraviti te nikad neću, tugovaću do smrti. Ostavio si mi Stevana i Milijanu, za njih živim sad - napisao je na Fejsbuku Goranov otac, Ratko Stevanović.

Pored toga, Goranovi članovi porodice podelili su tužnu poruku koju je Goran ostavio decembra 2017. godine, a iz koje se jasno može videti da nije bio zadovoljan svojim životom.

- Volite vaše roditelje, oni su jedini koji će uvek biti tu kada padnete, a je***a ja sam pao i ustao milion puta, prestao sam i da brojim... Toliko sam puta bio povređen da me više i ne boli, čak sam i umro i vratio se ponovo... Video sam što je trebalo, više se ne bojim, samo želim svima da vam kažem da vas mnogo volim... - deo je Goranove poruke.

Dečak (12) pucao sebi u usta iz očevog pištolja, pored tela pronađeno oproštajno pismo za roditelje: Nezapamćena tragedija u selu kod Medveđe

Goran je poslednji put viđen 8. januara, od kada mu se izgubio svaki trag. U medijima su se takođe pojavile informacije da je Goran ranije imao problema sa narkoticima, a čak su i njegovi bližnji, komentarišući njegovu smrt, kazali da je bio "dobar za druge, ali ne iza sebe".

Goran je iza sebe ostavio dvoje maloletne dece, ćerku i sina.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd