fbpx
Skip to main content

STRAVIČNA TUČA NA NIŠKOM KVANTAŠU! Sevali noževi na PIJACI, a onda usledio NOKAUT! Policija INTERVENISALA!

Prišli su tu i drugi prodavci, nastala je sveopšta makljaža!

Svađa između dvojice prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci u Nišu prerasla je juče oko 11 časova u tuču, u kojoj je jedan od učesnika potegao nož, a drugi ga udario u glavu.

Požar na Ibarskoj magistrali! U blizini groblja Orlovača, gust dim ugrožava saobraćaj (VIDEO)

- Čovek je sedeo u kamionu, dok je čekao da proda drva, a ovaj drugi je prišao i pitao zbog čega ga je juče psovao. Posvađali su se i čovek je izašao iz kamiona i potegao nož, ali ga je ovaj drugi sačekao spreman i udario u glavu. Prišli su tu i drugi prodavci, nastala je opšta svađa - rekao je Nišlija koji se tu zatekao jer je želeo da kupi ogrev, saznaje se od očevidaca tog događaja.

UŽAS u Sićevu: Uhapšen Nišlija pod sumnjom da je silovao ćerku nevenčane supruge

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da im je prijavljeno "remećenje javnog reda i mira" na Kvantaškoj pijaci, zbog čega je policija intervenisala i o tom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo.

- I. P. (61) je prijavio da ga je više osoba napalo i verbalno vređalo, a da ga je jedna od tih osoba udarila pesnicom u glavu, nakon čega se on branio. Bilo je obostranog vređanja i protiv obojice aktera podnete su prekršajne prijave - kazali su u policiji.

Rasprava u Skupštini o fondaciji Sergeja Trifunovića: "5,5 miliona isparilo, pojela maca"

Intervencija policije pokazala je da dobar deo prodavaca ogrevnog drveta na Kvantaškoj pijaci nema dokumenta potrebna za prodaju, zbog čega je pozvana Šumska uprava u Nišu. Prodavcima je naloženo da sav ogrev koji su prodavali "na crno" u 17 kamiona prevezu na stovarište Šumske uprave.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
1 Beograd