fbpx
Skip to main content
Požar  u Obrenovcu

SUMNJA SE DA IMA VIŠE OD DVOJE NESTALIH: Novi detalji požara u Obrenovcu, u pomoć stigla i specijalna mašina

Foto: Grad Beograd
Za sada zvanično još nije otkriven uzrok stravičnog požara u kome je izgoreo ceo objekat od oko 800 kvadratnih metara.

Stravičan požar u kineskoj robnoj kući u Obrenovcu, koji je izbio juče tokom pre podneva, konačeno je ugašen i lokalizovan, ali pred vatragoscima i spasilačkim službama je nova, mučna misija, s obzirom na to da se za sada zvanično dve osobe vode kao nestale.

U Obrenovac treba da stigne specijalna mašina kojom će biti uklonjen krov izgorele robne kuće, a sama ta akcija trajaće dva dana, jer je sve jako nebezbedno i sve bi moglo da se uruši, saznaje se.

SASTAVI PREDIZBORNI TIKET - Više od 300 najvećih kvota čeka vas u Meridianu

SASTAVI PREDIZBORNI TIKET - Više od 300 najvećih kvota čeka vas u Meridianu

SKANDAL NA SUĐENJU ZA UBISTVO ĆURUVIJE! Žena bivšeg šefa DB-a se podsmevala sudiji i ponavljala OVE REČI

SKANDAL NA SUĐENJU ZA UBISTVO ĆURUVIJE! Žena bivšeg šefa DB-a se podsmevala sudiji i ponavljala OVE REČI

USKORO ĆE SE ZNATI DA LI IMA ŽRTAVA: U toku je skidanje bakarnog krova nakon POŽARA U OBRENOVCU

USKORO ĆE SE ZNATI DA LI IMA ŽRTAVA: U toku je skidanje bakarnog krova nakon POŽARA U OBRENOVCU

Moguće da ima još nestalih

Takođe, kako se saznaje, niko ne isključuje mogućnost da ima više od dvoje stradalih, mada je za sada zvanično prijavaljen nestanak dve žene.

Upravo iz tih razloga, odnosno potrage za nestalima, organizuje se uklanjanje krova na ovaj način, jer postoji mogućnost da unutra ima još nekoga.

Jedna od dve žene koje se vode kao nestale je radnica kineske robne kuće V. L. (53), čija je porodica potvrdila za beogradske medije njen nestanak.

Svratila je u apoteku posle kovid ambulante i od tada je nigde nema

- Nemamo šta da kažemo, ne znamo ništa. I meni i deci je dosta našeg bola, teško nam je - kratko je rekao muškarac, član porodice nestale V. L.

Još jedna ženska osoba se vodi kao nestala. I njen, kao i nestanak radnice, prijavljen je policiji, potvrdio je Miroslav Čučković, predsednik opštne Obrenovac.

Kao je rekao, reč o gospođi iz Obrenovca koja je ranije tog dana išla u kovid ambulantu.

- Očigledno je došla do apoteke da nešto kupi, a nije se vratila ni u Dom zdravlja po rezultate, a ni kući. Osnovana je sumnja da je nastradala u ovom objektu - rekao je predsednik opštine Obrenovac.

Podsetimo, požar je izbio juče oko 10.40 časova u kineskoj robnoj kući u Ulici Milana Obrenovića u Obrenovcu. Za sada zvanično još nije otkriven uzrok stravičnog požara u kome je izgoreo ceo objekat od oko 800 kvadratnih metara, ali se spominju pirotehnička sredstva i novogodišnji svetleći ukrasi.

Vatrom su zahvaćeni i automobili parkirani u blizini kineskog tržnog centra i deo krova obližnje stambene zgrade. Stanari okolnih zgrada kao i radnici robne kuće su evakuisani, a povređeno je šest osoba.

U višečasovnom gašenju vatrene stihije učestvovalo je 25 vatrogasnih vozila i 55 vatrogasaca.

Vremenska prognoza
Clear sky
-0 Beograd