fbpx
Skip to main content
nana

SVEDOK OTKRIO ŠTA SE DOGAĐALO KOBNE NOĆI: Nastavak suđenja za ubistvo ispred kluba "Nana"

Foto: Youtube/NezavisneDnevne NovineINFORMER/Facebook/Balkanski navijaci
Ispred ulaznih vrata kluba video je tuču u kojoj je učestvovalo više od deset ljudi

Na suđenju Nedeljku Grboviću optuženom za ubistvo Aleksandra Savkovića i ranjavanje Adija Isenovića ispred kluba "Nana" pre tri godine juče je u Višem sudu u Beogradu svedočio konobar Prvoslav Koprivica.

POTRESNA PORUKA KOLUMBIJKE NAKON STRAHINJINE SAHRANE: Ovo su reči u kojima traži utehu (FOTO)

POTRESNA PORUKA KOLUMBIJKE NAKON STRAHINJINE SAHRANE: Ovo su reči u kojima traži utehu (FOTO)

KONTIĆ OTIŠAO U TUŽILAŠTVO: Policija objavila NOVE DETALJE brutalnog prebijanja u Novom Sadu

KONTIĆ OTIŠAO U TUŽILAŠTVO: Policija objavila NOVE DETALJE brutalnog prebijanja u Novom Sadu

UHAPŠENA DVA MUŠKARCA IZ PRIJEPOLJA: Oni se sumnjiče za prevaru tešku skoro tri miliona dinara

UHAPŠENA DVA MUŠKARCA IZ PRIJEPOLJA: Oni se sumnjiče za prevaru tešku skoro tri miliona dinara

On je ispričao da je sa ulaznih vrata kluba video tuču u kojoj je učestvovalo više od deset ljudi, da su se jurili i da se nije znalo ko koga bije. Video je Stevana Dukića člana obezbeđenja kluba i optuženog za učestvovanje u tuči, kako leži na betonu.

- Grbović je prišao da smiruje, kada ga je taj Isenović koji je bio izrazito mršav i srednje visine počeo udarati pesnicama po leđima. Oko Grbovića je bio i Savković i još dva, tri momka koji su ga okružili psovali i udarali, a on se branio rukama. Taj Isenović se zaleteo na njega, a Grbović je nešto podigao, začuo se pucanj i ja sam pobegao u klub - kazao je Koprivica.

Koprivica je kazao da je posle manje od minuta opet izašao na ulazna vrata i video Savkovića i još dva momka kako idu ka Grboviću i psuju ga i kako je Savković levom rukom podigao košulju kod pojasa.

- Mislili smo da ima pištolj i ponovo pobegli unutra i onda se začuo pucanj. Kad sam izašao video sam da Savković leži, a Grbović stoji pored. Rekao mi je zovite Hitnu i seo u auto i otišao - rekao je Koprivica.

Ovaj svedok je kazao i da je ranije Savković pravio probleme, jer je nekoliko puta hteo sa pištoljem da uđe u klub "Nana".

- Desetak dana pre ubistva je pravio probleme unutra pa su ga izbacili, nakon čega se vratio sa heklerom i pitao: "Imam li ja neki problem sa vama?" Grbović mu je oteo taj hekler, a Savković se posle smirio. Grbovića je sa njim bio u dobrim odnosima, dva dana pre ubistva vozio je Savkovića kući svojim kolima, jer je ovaj bi pijan - kazao je svedok.

"Povišena emocionalna napetost"

Sudski veštak Bojana Kecman je kazala da je prilikom tog događaja Grbovićeva sposobnost upravljanja postupcima bila smanjena, ali ne bitno i da je postojala povišena emocionalna napetost. U dopunjenom nalazu s obzirom da je Grbović kasnije izmenio odbranu i detaljnije ispričao šta se dešavalo, veštak je kazala da je došlo do razvoja afekta gneva srednjeg intenziteta. Stručni savetnik odbrane Milutin Nenadović tvrdio je da je Grbović bio u afektu straha visokog intenziteta.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd