fbpx
Skip to main content
Milan Lovrić

Svirepo: Pre nego što je Olgu ubio bivši muž OVA JEZIVA rečenica odzvanjala je hodnicima

Foto: Facebook/Milan Lovric
Detalji ubistva u Centru za socijalni rad

Milan Lovrić (47) iz Beograda osumnjičen je da je juče oko 15.30 sati počinio teško ubistvo bivše supruge Olge Lovrić (39) u holu zgrade Centra za socijalni rad na Novom Beogradu, na Tošinom bunaru, a potom pobegao sa mesta zločina.

Ovu tajnu bi odnela u grob: Ubistvo Beograđanke pred Centrom za socijalni rad ima jezivu pozadinu

Ovo je OSUMNJIČENI za UBISTVO na Novom Beogradu: Naočigled dece tukao ženu kamenom do smrti! (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, Lovrić, inače instruktor vožnje, juče je došao u prostorije centra kako bi video svoja tri sina od deset, osam i tri godine, koje je Olga dovezla džipom. Međutin, ubrzo pošto su se sastali, počela je drama, koja se završila jezivim zločinom.

Nova hronika
Foto: Srbija Danas

Lovrić je, kako se pretpostavlja, kamenom udarao ženu po glavi naočigled prestravljene dece, koja su pokušavala da ga spreče u tome i molila ga da prestane.

- Došla sam u Centar za socijalni rad zbog drugog slučaja, da pomognem komšinici. Bila sam u kancelariji s direktorom centra kad sam čula povike: “Ubiću je!“, a potom i jauke i vrisku. Muškarac za kog se posle ispostavilo da je ubio ženu izašao je napolje, kao da se ništa nije desilo i otišao. Izgledao je potpuno hladnokrvno. Nesrećnoj ženi je bila razbijena glava, a pošto je udarila u staklo na vratima, verovatno prilikom pokušaja da pobegne, imala je i komade stakla u glavi. Prizor je bio jeziv. Kratko je davala znake života i preminula je pre dolaska Hitne pomoći – rekao je jedan očevidac nesreće.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd