fbpx
Skip to main content
Marina i Klementina

Tuga do neba u Srbiji: Mlada nije došla kumi Marini (20) na sahranu jer je trudna (FOTO)

Foto: Facebook/Virag Klementina
Klementina Virag, koju je nekoliko sati pre pogibije venčala kuma Marina Perkuc, nije došla na sahranu

Marina Petkuc (20) iz Zrenjanina, koja je poginula kod Bačkog Gradišta na povratku s venčanja na kom je bila kuma, sahranjena je juče na groblju u Begejcu kod Toraka. Poslednjem ispraćaju nije mogla da prisustvuje mlada i njena kuma Klementina Virag zbog poodmakle trudnoće.

Irena će nositi venčanicu, a Veljko... Majka poginule devojke objasnila zašto ih sahranjuju zajedno

"Laku noć, tata" i "Ćao, mamita": Poslednje poruke Irene koja je poginula u Budvi će vas naježiti

U teškoj saobraćajnoj nesreći u noći između subote i nedelje pored Marine poginuo je i Marinjel Vukovan (49), ujak mlade, dok je još šest osoba, među kojima troje dece, povređeno kada su se sudarila dva automobila kojima su se svatovi vraćali s venčanja.

- Tuga da ne može biti veća. Marina i Klementina su bile nerazdvojne drugarice. Kada je Klementina zatrudnela, odmah je rekla Marini da želi da joj bude kuma. Ali ovo je nepravda, samo što se Marina potpisala kao kuma, nakon nekoliko sati je stradala. Pa gde je tu pravda kad je bila pravi anđeo za sve nas – kaže jedna od Marininih drugarica.

  •  

  •  

  •  

Mirko Stjepanović, Marinin zet, kaže da porodica ne mođe da prihvati da je više nema.

- Otac je saopštio ćerki Klementini, u dogovoru s porodicom i lekarima, s obzirom na poodmaklu trudnoću, da je izgubila kumu Marinu i ujaka. Prvi dan joj nisu govorili, ali više nisu mogli da kriju. Njoj nisu dali da dođe na sahranu, a mi smo se složili, jer je teško podnela vest da ih je izgubila. Marina je inače išla u osnovnu školu sa mladoženjom i ona je upoznala Klementinu sa njim – kaže Stjepanović.

Na sahranu Maje i malog Mihaila došao brat monstruma: Izustio je samo OVE REČI!

Podsetimo, Marina je juče položena u grobnicu uz svog oca Milorada. Devojku, koja je sa majkom Mirom i sestrama Vesnom i Divnom živela u Zrenjaninu, na večni počinak ispratili su njeni najbliži, rodbina i prijatelji iz Velikog Torka, Zrenjanina i kolege sa Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, na kojem je studirala.

U istom danu služen je pomen Marinelu Vukovanu (42) u Malom Torku, u parohijskom domu. Marinel je smrtno stradao u istoj saobraćajnoj nesreći, ali kao vozač, nakon prevrtanja automobila "mazda" kojim je upravljao. Njegova sahrana je 18. jula u 10 časova. Marinelova majka Viorika, nije želela nikakav kontakt sa predstavnicima medija.

Ovo je DEDIN AUTO u kojem je pronađena mala Martina (3): Bila je naga i imala je ranu na čelu! (FOTO/VIDEO)

Pokojni Marinel bio je u invalidskoj penziji jer je pre mnogo godina nakon pada sa motora zadobio je tešku povredu leve ruke koja mu je bila van funkcije. U Torku je živeo sa ćerkom i sinom, koji je u istoj saobraćajnoj nesreći povređen i zbog toga je bio je na lečenju u novosadskoj bolnici.

Prema priči mladića, koji je bio u automobilu iza vozila kojim je upravljao Marinel i auta u kojem je kao putnik bila Marina, dva vozila koja su bila ispred njegovog, samo su u trenu nestala sa druma, pri velikoj brzini. Posledice su bile strašne, a jedno malo banatsko selo zavijeno je u crno.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
-0 Beograd