Utorak 19. mar 2024.
Stefan ilić

Tuga na sahrani Stefana! Sestra molila da ga ne spuste u raku da bi što duže bila sa bratom: Pozdravi svoju Jovanu, sad ste zajedno

Foto: RTS Printscreen/Facebook
Skoro niko nije disao od brojnih prijatelja,rođaka, školskih drugova i poznanika kada je sanduk sa telom Stefana Ilića (26) položen duboku u zemlju na groblju u Parunovcu kod Kruševca

Sahrana mladog čoveka koji je 10. januara na putu Kruševljac-Kaonik,vozeći “fijata” poginuo na licu mesta u direktnom sudaru sa autobusom “Jugoprevoza” bila je potresna i za one koji nisu Stefana dobro poznavali.

Sestra ne zna za Jovaninu smrt: Teodora je umela da poljubi stomak Jovani i da oseti trzaj bebe kao odgovor

Teško da da neko ovih dana nije imao bar jednu suzu za tragediju koja se odigrala. Stefan Ilić je nastradao na licu mesta i njegovo su telo satima izvlačili vatrogasci. Samo 24 sata kasnije, u Jedinici intenzivne nege teškim povredama podlegla njegova velika ljubav,mlada porodilja Jovana Milenković(25), prethodno donevši na svet sinčića teškog 3,5 kilograma.

- Stefana smo zajedno podigli moj brat Miloš i naša pokojna mati Milenija i ja-priča Radoir Ilić, Stefanov stric.

"Sanjala sam je da pita KAKO JE BEBA" Evo kako će se zvati dete koje je izgubilo MAMU I TATU kod Kruševca

- Bio je vredan, dobar sin i bratanac. Mnogo je bio vezan za baku, ali i za sve nas, oca,brata Ivana i sestru Ivanu. Svi su kao što vidite pretužni.

Stefanov otac Miloš ćutke je primao izjave saučešća jednako potresenih ljudi okupljenih oko rake.Odmah posle nesreće, na svom fejsbuk profilu objavio je tužnu vest o stradanju sina na Čokotinom brdu.

BORBA ZA ŽIVOT MAJKE I BEBE NAKON NESREĆE: Poginuo muškarac, trudnica teško povređena, lekari je PORODILI CARSKIM REZOM

Rodbina i prijatelji iz Makedonije i Sarajeva bili su deo tužne povorke,ne verujući da su na sahrani mladića koji je 24.januara trebalo da proslavi rođenje sina-prvenca.Ivan, Stefanov voljeni brat, pokušavao je da ostane jak zbog porodice, ali su mu oči sve vreme bile pune suza. Sestra, Ivana, ipak, nije izdržala.Glasno je dovikivala brtaovljevo ime.

- Pozdravi svoju Jovanu, sad ste zajedno - govorila je kroz suze Ivana, moleći ljude da sačekaju sa spuštanjem sanduka kako u raku kako bi što duže bila sa bratom.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd