Skip to main content
Alsin Levent i Šaban

TURČIN SE UOPŠTE NE SEĆA SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Evo šta je vozač automobila koji je usmrtio Šabana rekao advokatu!

Foto: Srbija Danas/ Youtube printscreen/ Westfalen-Blatt/ Facebook/ SD ilustracija
Nemac turskog porekla Alsin Levent (35), vozač "mazde" koji je izazvao sudar na auto-putu A2 u Nemačkoj, u kome su poginuli Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, uopšte se ne seća tragičnog događaja.

Ovo tvrdi njegov advokat Jerit Šol, koji Leventovo stanje opisuje kao težak šok.

SENZACIONALNI SAJAMSKI POPUSTI SAMO U TRAVELLAND-U UZ URAČUNATO OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA!

SENZACIONALNI SAJAMSKI POPUSTI SAMO U TRAVELLAND-U UZ URAČUNATO OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA!

Šol, u izjavi za lokalni list "Vestfalen blat", kaže da Levent, "prema sopstvenim tvrdnjama", ne može da shvati šta se u nedelju zapravo dogodilo. Advokat je ovo izjavio posle posete svom klijentu. List napominje da se, od saobraćajne nesreće, Levent nalazi u istražnom zatvoru.

- Uložiću prigovor protiv objavljivanja Leventovih fotografija, što je, između ostalog, dovelo do pretnji njegovoj porodici, koje "pljušte" po društvenim mrežama - najavio je Šol. - U međuvremenu se ispostavilo da moj branjenik ima prijavu boravka, zbog čega ću, možda, zatražiti i da se nalog za njegovo hapšenje stavi van snage, što bi, ako se uvaži, za posledicu imalo njegovo puštanje iz pritvora.

"Vestfalen blat" navodi da su "srpske vlasti nastojale da maksimalno ubrzaju postupak obdukcije, što, međutim, nije uspelo zbog tehničkih razloga, odnosno prezauzetosti nadležnih patologa".

Obdukcija je, podseća list, ključna ne samo zbog toga da bi se saznala istina o uzroku Šaulićeve smrti, koja nije nastupila trenutno, u momentu sudara. Nalazi obdukcije biće od presudnog značaja i prilikom pisanja optužnice za Leventa, kao i za izricanje kazne.

UZ OVU PESMU BIĆE SAHRANJEN ŠABAN ŠAULIĆ: Svoju bolnu baladu napisao je i posvetio SAMO NJOJ! (VIDEO)

UZ OVU PESMU BIĆE SAHRANJEN ŠABAN ŠAULIĆ: Svoju bolnu baladu napisao je i posvetio SAMO NJOJ! (VIDEO)

Drugi lokalni dnevnik, "Noje vestfeliše", objavio je pismo zahvalnosti koje je porodica Šaulić uputila klinici u Bilefeldu, tamošnjoj policiji i Državnom tužilaštvu nemačke pokrajine Severne Rajne - Vestfalije.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd