fbpx
Skip to main content
Jana Marjanović

Tužilaštvo koristi Janin iskaz: Dete koristilo OVE reči, neprimerene za njen uzrast?!

Foto: SD Ilustracija/ Printscreen Youtube Zadruga Official
Sve što je pričala delovalo kao da je pripremljena

Svedočenje Jane Marjanović od ključnog je značaja za tužilaštvo jer ukazuje da su na njeno mišljenje i viđenje dana ubistva uticali članovi porodice Marjanović, piše Blic.

Više javno tužilaštvo svedočenje male Jane vidi ključni dokaz.

Jana Marjanović, Zoran Marjanović
Jana Marjanović, Zoran Marjanović
Foto: Pink TV Printscreen

- Devojčica je na saslušanju koristila reči neprimerene za njen uzrast. Govorila je „pritvor“ i „okrivljeni“ što ukazuje da je bilo uticaja. Ceo njen iskaz može da se protumači kao da je bila naučena šta i kako da govori – kaže za Blic izvor upoznat sa istragom.

- Devojčica je pričala kako je tata u pritvoru jer su ga pogrešno okrivili „neki ljudi koji lažu i novinari“ Ona je ispričala da je njena majka otišla da trči , a da su posle nekog vremena ona i Zoran krenuli da je traže – kaže izvor Blica.

Optužnica koja je stigla u Viši sud u Beogradu dopunjena je iskazom male Jane, koji je devojčica dala prošle nedelje. Takođe, prikupljeni su novi dokazi koji su potvrdili sumnje tužilaštva i policije da je Marjanović ubio svoju suprugu 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki.

Protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu Crvenka u Borči, biće podignuta nova optužnica do kraja nedelje. Njemu je Viši sud u Beogradu u utorak i zvanično produžio pritvor. Ukoliko optužnica bude stala na pravnu snagu, suđenje za ovaj zločin počeće na jesen.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd