fbpx
Skip to main content
Veljko belivuk

U VLASTU ISPALILI 10 METAKA, PUCALI MU U GLAVU: Detalji sukoba Miloševića i Belivuka - objavljeni SNIMAK potresao Srbiju

Foto: TV Pink/Printscreen
Ubijeni Milošević nije bio siledžija.

Dugogodišnji član obezbeđenja poznatih beogradskih klubova Milorad Tomić Toša otkrio je detalje sukoba između klana Veljka Belivuka i karatiste Vlastimira Miloševića čiji je snimak ubistva potresao Srbiju.

Travelland radi i danas da biste od sutra već bili u Grčkoj! Hoteli sa 4* i 5* po najnižim cenama

Travelland radi i danas da biste od sutra već bili u Grčkoj! Hoteli sa 4* i 5* po najnižim cenama

ZVALI SU GA MILE KAPETAN: Da li je misteriozna smrt škaljarca iz Bara konačno razrešena?

ZVALI SU GA MILE KAPETAN: Da li je misteriozna smrt škaljarca iz Bara konačno razrešena?

SILOVALI IH ŠRAFCIGERIMA I IGRALI FUDBAL S NJIHOVIM GLAVAMA: Dokle idu MONSTRUOZNE ideje Belivuka i njegove bande

SILOVALI IH ŠRAFCIGERIMA I IGRALI FUDBAL S NJIHOVIM GLAVAMA: Dokle idu MONSTRUOZNE ideje Belivuka i njegove bande

- Sve je krenulo kad su ga pozvali na splav "Fristajler". Skočilo je na prevaru njih 10-20 i jednostavno su ga otkinuli od života. Jedva je preživeo. I od tog doba je razmišljao kako da im se osveti. Oni su to znali. Ubili su ga. Našli su im dokaze i neko ih je oslobodio. Ne bi postojala današnja hapšenja da su odležali za to ubistvo. Ne bi postojao Belivuk - rekao je nedavno Tomić za Balkan info.

- Vlastu sam voleo. Radili smo zajedno u jednom klubu, posle je napredovao dosta u tom svetu i uzeo nekoliko klubova da drži. I svaki klub koji je Vlasta uzeo je funkcionisao bez ikakvih problema. Dogodi se problem i on to reši u sekundi. Ali nije bio siledžija. Nije bio neko ko maltretira ljude. Bio je enormno hrabar i enormno jak. I nije prezao ni od čega - rekao je Toša.

Vlastimir Milošević je ubijen 30. januara ujutru 2017. godine u ranim jutarnjim satima u Ulici 27. marta u centru Beograda.

Kad se Milošević pojavio na vratima, ubica je ispalio u njega deset hitaca iz "škorpiona" sa prigušivačem, a sedam ga je pogodilo u telo i jedan ispod brade.

Uprkos tome, Vlasta je ranjen počeo da beži, ali je zbog povreda ubrzo pao na tramvajske šine. Ubica mu je potom prišao i ispalio još šest metaka u glavu.

Za surovu likvidaciju su bili osumnjičeni Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković koji je inače bio Miloševićev kum. Nakon istrage su oslobođeni jer su biološki tragovi pronađeni na mestu zločina navodno slučajno kontaminirani.

Predsednik Aleksandar Vučić pojasnio je juče da je karatista ubijen samo zato što je sprečavao Velju Nevolju da zaposedne splavove.

Smetao im je da unose drogu na splavove. Neke od njih je pretukao jer je bio fizički jači. Inače je bio kum Marka Miljkovića koji se čak i hvalio da je kralj jer je ubio dva svoja kuma - rekao je Vučić.

Vučić je dodao da su Belivuk i Miljković uhapšeni na osnovu bioloških tragova i da ih je uhapsio inspektor Dejan Jović.

- Joviću koji se radio svoj posao tada počinje pakao samo zato što je hapsio Veljka Belivuka. Morao je da bude pometlan iz policije jer ih je uhapsio. Tužilac je pravilno radio svoj posao i tražio veštačenje Belivukovog telefona - rekao je Vučić i dodao da su Belivuka čuvali rukovodioci MUP-a koji su krili njegov telefon.

Vučić je naglasio da su pripadnici MUP povezani sa mafijom počeli da ga prisluškuju čim je postavio pitanje kako je moguće da su dokazi sa mesta zločina uništeni.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
17 Beograd