fbpx
Skip to main content
uplakana starica

VELIKA DRAMA U CIK ZORE U CENTRU BEOGRADA: Izvršitelji izbacuju iz stana BOLESNU BAKU (90), okupili se građani!

Foto: Profimedia/ilustracija
Izvršitelji su za 7 sati jutros zakazali izbacivanje iz stana bolesne 90-godišnje baka Mare, koja je teški plućni i srčani bolesnik.

- Samo želim da stanem na noge da mogu sama da izađem iz stana u kome živim preko 70 godina - rekla je baka Mara. 

18. februara izvršitelji su pokušali da bolesnu baku Maru isele iz stana, ali okupljeni građani i mediji i Združena akcija "Krov nad glavom" sprečili su da do ovoga dođe. 

Zbog duga prema fizičkim licima, izvršitelj su prodali stan u Sarajevskoj ulici, u kom živi baka Mara (90), a od tada pokušavaju da je isele. Kupac više neće da čeka, "jer hoće da što pre renovira stan".

Ispred ulaza u baka Marin stan nalaze se građani i osobe iz udruženja Krov nad glavom koji su došli pre policije kako bi sprečili iseljenje.

Devojčica iz Aleksinca prijavila oca za zlostavljanje: Činjenice govore da ISTINA može biti skroz DRUGAČIJA

Devojčica iz Aleksinca prijavila oca za zlostavljanje: Činjenice govore da ISTINA može biti skroz DRUGAČIJA

Na adresu baka Mare u Sarajevskoj stigli su i pripradnici Ministarstva u utrašnjih poslova kao i ekipa Hitne pomoći. Kako javlja osoba iz istrage policija je blokirala ulaz u zgradu i niko ne može da uđe i izađe iz zgrade.

Ispred ulaza u zgradu nalaze se ljudi iz združene akcije, "Krov nad glavnom". Baka Mara je sama u stanu, ne otvara vrata nikome, jer je nepokretna. Inače, ona ne zna da će danas doći da je iseljavaju. Kako se nezvanično saznaje, u planu je bilo da baka Mari daju injekciju kako bi je izneli. Niko od komšija ne zna da će izvršitelji iseliti baka Maru.

- Uprkos tome što je moja majka, odnosno stanarka jako loše, kupac želi da renovira stan. On zahteva da to bude danas, iako smo mi zamolili za produženje roka od 30 dana, koliko je nama potrebno da se snađemo - rekla je uznemirena baka Marina ćerka.  

Baka Mara objašnjava kako se odvijala prodaja stana:

- Mi hoćemo da izađemo, ali smatramo da je bilo nepravilnosti prilikom prodaje stana, pa ćemo pravdu potražiti na sudu. Ćerka mi je rekla i da se kupac predstavljao kao da je iz državne bezbednosti i da joj je rekao, " neće država na državu", ali da misli da je to laž" - kaže bolesna baka.

Inače, stan u Sarajevskoj 67 prodat je zbog duga koji, kako kaže baka Mara, nije sporan, ali je nedavno i operisana pa želi da se oporavi.

DIVLJAČKA PLJAČKA U CENTRU GRADA! Relju ISPREBIJALI na MRTVO IME, a kad je pomislio da je GOTOVO, vratili su se... (FOTO)

DIVLJAČKA PLJAČKA U CENTRU GRADA! Relju ISPREBIJALI na MRTVO IME, a kad je pomislio da je GOTOVO, vratili su se... (FOTO)

- Samo želim da stanem na noge da mogu sama da izađem iz stana u kome živim preko 70 godina - rekla je baka Mara koja je inače, nepokretna, a za čiji slučaj se interesuju kako sugrađani tako i brojni mediji.

Lekar koji je izašao na teren pri prvom pokušaju iseljenja konstatovao je da baka zbog teškog zdravstvenog stanja ne sme da se iznosi napolje i da mora da ostane na kućnom lečenju. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
26 Beograd