fbpx
Skip to main content
Velja Nevolja

VELJA NEVOLJA KORISTIO AUTOMOBILE SRPSKOG REPERA ZA LIKVIDACIJE? Kakva je veza između Raste i Belivuka

Foto: MN Press
Ekipa Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, koji je uhapšen u četvrtak u velikoj akciji policije i BIA, mesecima je radila kao obezbeđenje poznatog srpskog repera Stefana Đurića Raste.

Kada je juče u Makiš, ispred prostorija UKP i SBPOK, tokom privođenja članova Belivukove kriminalne grupe osumnjičene za najteža krivična dela, dovezen i luksuzni mercedes repera Stefana Đurića Raste koji je prošle nedelje izašao iz zatvora, nije bilo jasno na koji način je on povezan sa ovim hapšenjem.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PRIŠTINE: Automobil sleteo sa puta, povređene tri osobe

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PRIŠTINE: Automobil sleteo sa puta, povređene tri osobe

VELJA BELIVUK IMAO DOJAVU DA BEŽI: Pre hapšenja stigla mu je poruka, ali policija je bila brža

VELJA BELIVUK IMAO DOJAVU DA BEŽI: Pre hapšenja stigla mu je poruka, ali policija je bila brža

UŽAS U GLOGONJSKOM RITU: Muškarac (60) preminuo na licu mesta nakon tuče

UŽAS U GLOGONJSKOM RITU: Muškarac (60) preminuo na licu mesta nakon tuče

To vozilo je odvezeno na forenzičku analizu da bi se utvrdilo da li je korišćeno za likvidacije.

Pripadnici Belivukove kriminalne grupe su poslednjih meseci radili kao Rastino obezbeđenje, a brinuli su o njemu i dok je bio u zatvoru zbog posedovanja veće količine marihuane.

Ova informacija objasnila je i brojne poruke, koje su poslednjih meseci objavljivane na profilima Veljine navijačke grupe "Principi", a u kojima su pozivali i apelovali na oslobađanje uhapšenog repera.

"Free Rasta" - pisali su članovi "Principa" na svojim instagram grupama.

Rastin menadžer godinama je bio Marko Nikoli, rođeni brat njegove bivše supruge Ane Nikolić, međutim pre nekoliko meseci su prekinuli saradnju. Od tog trenutka, Rasta je počeo da sarađuje sa "Principima" - ekipom Velje Nevolje. Oni su bili zaduženi da rade kao njegovo obezbeđenje, da ga prate na nastupe... Mnogi tvrde da su Belivuk i njegova ekipa navodno duže vreme reketirali Rastu, tačnije nametnuli su mu svoje obezbeđenje, koje je debelo plaćao.

Međutim, kakvi su zaista bili njihovi odnosi, da li je Rasti bilo potrebno obezbeđenje, kao i to koliko ih je plaćao, utvrdiće istraga koja je u toku.

Donosili mu hranu, slatkiše, naručivali pesme...

Ekipa Velje Nevolje brinula je o Rasti tokom četiri meseca koja je proveo iza rešetaka - dostavljali su mu hranu, slatkiše, cigare, obuću...

Među navijačima kruži i informacija da su u novembru, za Rastin rođendan koji je proveo u zatvoru, Velja Nevolja i njegova ekipa preko radija naručivala pesme za repera i tako mu slali čestitke za rođendan.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
14 Beograd