fbpx
Skip to main content
Velja Nevolja

SPOLJA GLADAC, IZNUTRA JADAC! DVOSTRUKI ŽIVOT VELJE NEVOLJE: Zbog njegovih dela sina mu maltretirali u školi

Foto: MN Press
Policija je obavila još jedan razgovor sa suprugom Veljka Belivuka (36), koja sa njihovom decom živi u elitnom kompleksu zgrada na obodu Učiteljskog naselja u Beogradu.

Dvojica inspektora zadržala su se u stanu oko sat vremena. Nakon što su otišli, mediji su pokušali da stupe u kontakt sa suprugom Velje Nevolje.

POTRESNA ISPOVEST MAJKE UBIJENOG ALEKSANDRA: Telo pronađeno u plitkom grobu, sumnja se da iza zločina stoji Velja Nevolja

POTRESNA ISPOVEST MAJKE UBIJENOG ALEKSANDRA: Telo pronađeno u plitkom grobu, sumnja se da iza zločina stoji Velja Nevolja

ZVICER ZASTRAŠUJE SRBE DA GLASAJU ZA MILOV DPS! Belivuk i Miljković išli kod njega na INSTRUKCIJE - DRITAN zaćutao

ZVICER ZASTRAŠUJE SRBE DA GLASAJU ZA MILOV DPS! Belivuk i Miljković išli kod njega na INSTRUKCIJE - DRITAN zaćutao

ZBOG MUČENJA ŽRTVI DOBIO NADIMAK "MESAR": Ko je Veljina desna ruka?

ZBOG MUČENJA ŽRTVI DOBIO NADIMAK "MESAR": Ko je Veljina desna ruka?

- Naravno da ne želim da razgovaram sa vama - bila je kratka supruga Veljka Belivuka. Njen muž je u ovoj zgradi poslednji put viđen krajem prošle godine.

- Ima dva meseca kako sam ga video poslednji put. Pre toga sam ga redovno viđao. Vozio je onaj njegov crni "audi A8" - počeo je priču čovek koji je insistirao na anonimnosti, a nije dozvolio da se smini razgovor.

IMA ZLATNU DECU

Prema njegovim rečima, Belivuk je bio "super kao komšija".

- Ovo što se pominje za njega nije moguće... Nemam reči. Istina, nije ni moje da kažem, ali potpuni šok - kaže komšija. Svi koji su Belivuka znali, dodaje on dalje, čude se.

- Zlatnu decu ima. Ćerkica mu se rodila ovde... - nastavlja, ali odmah zastaje, poseže rukom za džep, vadi maramicu pa briše suze. Najviše mu je krivo, kaže dok mu brada drhti, zbog sina i ćerke.

ZNAJU IH IZ VIĐENJA

Upitan za drugu dvojicu uhapšenih, koji žive u istom kompleksu zgrada, samo ulaz do Belivuka, Vladu Draganića i Nikolu Stefanovića, komšija kaže da prvog zna samo iz viđenja, a o drugom isto ima lepe reči.

- Nikolu znam. I za njega mi je kao i za Veljka sve ovo neverovatno. Ako bih za njih trebalo nešto da kažem, onda je to - pristojni momci - kaže ovaj čovek.

Kao i kod Belivukovih, i kod Draganićevih juče nije bilo zainteresovanih za razgovor. Na zvonu interfon Draganićevih javila se žena s ruskim akcentom. Kada je čula o kakvoj temi je reč, razgovor je nastavila druga žena. Ona je rekla da Draganićeva supruga nije u zgradi.

- Deca su mnogo vezana za njega. Kada su ga pre dve godine sumnjičili da je učestvovao u onom ubistvu (Vlastimira Miloševića, prim.nov.), sin mu je baš imao problema u školi. Maltretirali su ga vršnjaci, govorili mu da mu je otac ovakav, da je onakav... Te traume... Da onako drhti... - zastaje izgovor dok mu pogled luta u daljinu, pa posle pauze nastavlja:

- Nikada od njega nisam čuo povišen glas, da se ženi obratio neprimerenim tonom... I onda ovo - u neverici širi ruke dok ostaje bez reči.

U ovom kompleksu inače žive još dvojica uhapšenih Vlada Draganić i Nikola Stefanović.

ZATVOREN KOMPLEKS

Nepoznato je ostalo kada su se trojica kompanjona uselila u ovaj luksuzni kompleks, koji zauzima celi kvart, i u obliku trougla je.

Prema nepotvrđenim informacijama, njegova gradnja završena je 2013, a naredne su stanari, njih oko tri stotine, počeli da se useljavaju. Cena kvadratnog metra stana u njemu kreće se od 1.650 do 1.750 evra, u zavisnosti od strane objekta. Zgrada u kojoj se nalazi stan Belivuka čini jednu stranicu trougla, i do njenog ulaza se ne može doći sa ulice, već samo kroz dvorište u koje se, pak, ulazi kroz jednu od metalnih kapija. Ceo kompleks, svi ulazi, prolazi i garaže su pod video-nadzorom, a vrata pod šiframa.

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
22 Beograd