fbpx
Skip to main content
Pedofil, devojčica

VIŠE NEGO JEZIV ZLOČIN KOD GADŽINOG HANA: Pedofil (52) terao devojčicu da PRAVE BEBU, a roditelji sve znali!

Foto: Profimedia/ilustracija
Postojala je prećutna saglasnost devojčicinih roditelja da sa njim zasnuje vanbračnu zajednicu

S. D. (52) iz okoline Gadžinog Hana osuđen je nepravosnažno na kaznu zatvora od sedam godina jer je u više navrata tokom 2015. godine imao seksualne odnose sa dvanaestogodišnjom devojčicom.

Kako je utvrđeno tokom sudskog postupka pred niškim Višim sudom, S.D. je u oktobra 2015. godine u svojoj kući devojčicu dodirivao po genitalijama, a zatim joj predložio “da prave bebu”. Nakon mesec dana, kada je ona došla kod njega nakon bekstva iz hraniteljske porodice, ponovo je sa njom imao seksualni odnos.

On je koristio loše materijalne prilike njene porodice, pa je pozivao devojčicu da dolazi kod njega – što je ona rado činila. Po svemu sudeći, postojala je prećutna saglasnost njenih roditelja da sa njim zasnuje vanbračnu zajednicu.

Devojčica plače na krevetu
Foto: Profimedia

Međutim, s obzirom na to da je Centar za socijalni rad uočio da u toj porodici postoji zanemarivanje dece, maloletnica je izmeštena u hraniteljsku porodicu. I nakon toga, S.D. je nastavio da kontaktira sa devojčicom, ubedio je da pobegne od hranitelja i da mu se vrati – kažu sagovornici iz istrage.

Tokom sudskog postupka, Dinić je negirao da je sa devojčicom imao seks. Priznao je da joj je dozvoljavao da živi u njegovoj kući, ali je isticao da je to činio u dobroj nameri, jer je želeo da joj olakša život s obzirom na to da je njena porodica siromašna.

Međutim, medicinsko veštačenje nedvosmisleno je pokazalo da je devojčica imala seksulne odnose, a iskazima svedoka potkrepili su navode optužbe da je Dinić odgovoran za njenu obljubu.

Sud je odlučio da Diniću izrekne strogu kaznu pošto je u pitanju produženo krivično delo, te da je između njega i njegove žrtve velika razlika u godinama, što je uzeto u obzir kao otežavajuća okolnost.

Više javno tužilaštvo je tražilo da se Dinić osudi na devet godina, pa se očekuje da će na prvostepenu presudu izjaviti žalbu.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd