Utorak 19. mar 2024.
Biljana MIjatović

ZAKLAO Biljanu na rođendan, pa se pravdao? Jezive REČI osumnjičenog za ubistvo majke dvoje dece u Pančevu

Foto: Facebook/Biljana Mijatovic Novi Profil
Gosti nisu znali da je Biljana zaklana, već ih je policija vraćala sa poklonima

U utorak oko 18 sati u zgradi u Savskoj ulici u naselju Sodara u Pančevu Siniša Radovančev je supruzi zario nož u grudi naočigled njihove jednomesečne bebe i Biljanine ćerke iz prvog braka, i to samo nekoliko sati pred dolazak gostiju na slavlje. Radovančev je od ranije poznat policiji, a kako se nezvanično saznaje osumnjičeni se na saslušanju branio tvrdnjom da je bio pijan i da je u afektu nakon svađe ubio Biljanu.

Siniša Radovančev, koji je u utorak uhapšen u Pančevu zbog sumnje da je ubio suprugu Biljanu Mijatović, od ranije je poznat po nasilnom ponašanju, a kako se saznaje, suprugu je ubio nakon što su se posvađali jer je kasnio na njeno rođendansko slavlje, na koje je došao pijan.

Ćerka neutešno plakala: Hoću moju mamu!

- Siniša je ubio Biljanu jer su se žestoko posvađali uoči dolaska gostiju. Organizovali su slavlje za Biljanin rođendan, a Siniša je mnogo kasnio. Ona je sve sama pripremala za slavlje, a Siniše nije bilo celog dana, niti joj se javljao na telefon. Nije ga dugo bilo, a pritom je došao potpuno pijan, što je nesrećnu Biljanu mnogo iznerviralo. Ona ga je pitala zašto je kasnio i zašto je došao pijan kad treba gosti da stignu, nakon čega je nastala žestoka svađa. U jednom trenutku Siniša je uzeo nož i izbo nesrećnu ženu. Ono što je bilo šokantno jeste da gosti nisu ni znali da je Biljana ubijena, pa ih je policija bukvalno vraćala sa ulaza zgrade zajedno sa poklonima - ispričao je izvor.

Više fotografija pogledajte u galeriji ispod:

  •  

  •  

  •  

  •  

Baba i deda brinu o deci

Deca ubijene Biljane Mijatović, po odluci Centra za socijalni rad, privremeno su predata i smeštena na staranje kod dede. Naime, kako se saznaje, radnici Centra su doneli odluku koja je u najbolja za decu - da budu smešteni kod Biljaninog oca.

Nasilnik od ranije

Radovančev je odranije poznat po nasilničkom ponašanju, a u trenutku izvršenja zločina imao je nanogicu.

- Pre deset godina pretukao je članove jedne porodice u Ilandži jer su se sukobili zbog zemlje. Bukvalno im je polomio i ruke i noge. Ceo spor je trajao gotovo deset godina, a Siniša je u tom periodu dao 100.000 evra za advokate. Nakon deset godina njemu je određen kućni pritvor uz nanogicu. Međutim, iako je imao nanogicu, on se nesmetano kretao po gradu, niti ga je bilo ko kontrolisao, niti su ga zaustavljali. Radio je šta je hteo, slobodno je šetao. Inače, Siniša je pre dve nedelje kupio farmu za proizvodnju mleka, a imao je i velikih finansijskih problema i bio je u dugovima i kreditima, zbog kojih je, kako se sumnja, i počeo da pije - ispričao je izvor za.

- Povod za ubistvo je bila svađa zbog alkohola, odnosno zbog toga što je Siniša ceo dan negde pio i i ostavio Biljanu da sama organizuje sve i čuva decu, zbog čega mu je ona i prigovorila - ispričao je izvor.

Ubica: Bio sam pijan, ne sećam se ničega!

U trenutku dok je trajala sahrana Biljane Mijatović, Siniša Radovančev je saslušavan u Višem sudu u Pančevu. Njemu je nakon završenog saslušanja određen pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je u utorak oko 18 sati zarivši nož u grudi usmrtio nevenčanu suprugu.

Nakon Biljanine sahrane isplivali NOVI DETALJI jezivog ubistva: Siniša je petio njenoj ćerki da će i nju ubiti

On se tereti za ubistvo, a ne za teško ubistvo, za koje je veća kazna. Naime, za ubistvo je predviđena kazna zatvora do 15 godina, a za teško ubistvo do 40. Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni Radovančev se na saslušanju branio tvrdnjom da je bio pijan i da je u afektu nakon svađe ubio Biljanu.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd