fbpx
Skip to main content
Paraćin

Protesti, laži o zatrovanoj vodi, nestanak novinara: Ništa nije slučajno! Specijalnim ratom OTIMAJU KOSOVO

Foto: Srbija Danas
Događaji koji su se desili prethodnih deset dana su deo istog scenarija

Lažna vest o zatrovanoj vodi u Beogradu, lažirani nestanak novinara Stefana Cvetkovića, navodni nestanak odbornika u Alibunaru, protesti zbog cene goriva, priča da će predsednik države prodati Kosovo te da je dokument za to spreman, i više su nego jasni pokazatelji da je u toku opasan specijalni rat protiv vlasti u Srbiji, i to zbog Kosova koje stranci pokušavaju da nam bukvlano otmu.

Stevan Đokić, diretkor detektivsko-bezbednosne agencije, osvrnuo se na bezbednosni aspekt nedavnog “spontanog protesta” i otkrio šta i ko zapravo stoji iza njega.

Protesti
Foto: Srbija Danas

- Protesti protiv povećanja cene goriva jeste sve, ali nikako nie “spontan” i nikako nije u režiji običnih ljudi. Scenario koji se dešava u Srbiji, pre nas su ga čak oprobali i u Americi, septembra prošle godine pod nazivom “Nov. 4 It Begins”, krajem oktobra prošle godine to je bila Južnoafrička Republika, naziv protesta je bio “Black Monday”, a najsličniji scenario našem je nedavno bio, u maju, u Jermeniji. Ovakav scenario je osmišljen u jednoj od stranih ambasada i jedan deo “običnih građana” je imao iozbiljne instrukcije sa tom temom - kaže on.

Božidar Spasić, bivši šef specijalnog tima DB-a, takođe nema dilemu da je u toku specijalni rat koji vode strane obaveštajne službe.

Srbiji dat ROK do januara 2019. godine! SAD, EU i NATO spremile KOSOVSKI ULTIMATUM

- Priprema za ovaj specijalni rat koji se vodi po udžbeničkom modelu počela je još davno, obučavali su ne samo agente već i diplomate i drugo osoblje u Americi, Londonu, Parizu... Cilj je unošenje straha, panike, nesigurnosti, za to su primer ove glasine da je voda otrovana, da će blokirati ceo grad, glasine da se u vrhu vlasti krade, da se dešavaju svađe, da je Vojska na granicama, da je počela mobilizacija. Osnovna meta napada je predsednik Republike Srbije koji je okosnica vlasti - kaže Spasić.

- Specijalni rat prethodi pravom terorističkom ratu. I svašta nas tek očekuje, evo, sada kada dolazi toplo vreme, treba očekivati požare u šumama, a ako bude kiše - poplave - kaže Spasić.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd