fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vulin

"NJEGOV JEDINI GREH JE PREZIME" Vulin raskrinkao podle pokušaje opozije da preko sina napadnu predsednika Srbije

Foto: Profimedia
Ministar unutrašnjih poslova Srbije nije krio svoje ogorčenje

Danila Vučića su najpre pokušali da predstave kao bahatog siledžiju, kada to nije prošlo onda su lagali o njemu kao o kriminalcu, pošto ništa nije uspelo sada su krenuli da ga predstavljaju kao bogataša, kaže lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

- Momak koji radi za 500 evra sigurno nije bogat baš kao što nije ni siledžija, ni kriminalac. Njegov greh je prezime, on je sin Aleksandra Vučića i svaki napad na njega treba da povredi njegovog oca. To što se Danilu uništava život ništa ne znači Ðilasovim medijima i zaposlenima, svaka gadost je dozvoljena samo ako će nauditi Vučiću - rekao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovarajući na napade na sina predsednika Srbije.

On navodi da ne zna zašto zakon štiti sve osim porodice Vučić, ali kaže da zna da će se napadi nastavljati i biti sve prljaviji i podliji kako se izbori budu približavali.

- I to je još jedan razlog da se Aleksandar Vučić kandiduje za predsednika Srbije, ako to ne uradi, pobediće podlaci koji mu napadaju decu - rekao je predsednik PS.

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd