fbpx
Skip to main content
Vojislav Šešelj i Čeda

Bivši Đinđićev telohranitelj tvrdi: Čeda se divio Šešelju, a od Šiptara je dobio dva "roleksa" zbog JEDNOG zadatka

Foto: Srbija Danas/ Twitter/@Ceda_Jovanovic/ SD ilustracija
Lider LDP Čedomir Jovanović svojevremeno je, prema tvrdnjama Milana Veruovića, redovno posećivao vođu „zemunskog klana“ Dušana Spasojevića Šiptara, a Veruović tvrdi i da se Jovanović divio lideru radikala Vojislavu Šešelju.

Lider LDP Čedomir Jovanović svojevremeno je, prema tvrdnjama Milana Veruovića, redovno posećivao vođu „zemunskog klana“ Dušana Spasojevića Šiptara, a Veruović tvrdi i da se Jovanović divio lideru radikala Vojislavu Šešelju

SKANDAL Predsednika uporedili sa Pinočeom, a nacionalni stadion sa logorom: Reakcije na naslovnicu NIN-a

Veruović, inače bivši Đinđićev telohranitelj, je u intervjuu za Balkan info rekao da je Jovanović 2001. godine "pokušavao da izvuče Spasojevića iz zatvora i za to je nagrađen vrednim "roleks" satovima, ali i novcem".

- Dušan Spasojević ga je nagradio novcem, a dobio je i dva sata, muški i ženski "roleks"! Išao je u zatvor, jer je morao Duću da smiri i realksira. Da mu kaže:,,Biće sve u redu, Dućo, ja sam tu. Samo nemoj da kažeš da sam ja sa tobom bio na onoj žurki, da smo šmrkali, da smo se kupali u bazenu..." Čeda je direktno učestvovao u njegovom oslobađanju, imao je vezu i kontakt sa "zemunskim klanom" - rekao je bivši Đinđićev telohranitelj.

On tvrdi da se Jovanović "osećao kao da ga "zemunski klan" drži u šaci" i da se "obradovao kad su ubijeni Spasojević i Luković". U trenutku te likvidacije, Veruović se nalazio u bolnici zbog ranjavanja u atentatu na Đinđića.

- Čeda me je često posećivao u bolnici. Te večeri, u kasno doba, došao mi je i sav ozaren rekao radosnu vest:,,Milane, osvetili smo Zorana!" Bio je radostan i zadovoljan. Rekao je da su pronašli štek u kom su se nalazili "zemunci" i da su pokušali da pružaju otpor i beže, pa je policija primenila silu i ubila ih. Pitao sam:,,Čedo, zar ste morali da ih ubijete?" Bilo je mnogo drugih načina, pa i da se sami poubijaju. Mislim da su bili veoma važni svedoci. Ali, upravo zbog toga on je bio radostan, bio je u strahu da ga ne razotkriju njegovi kontakti s njima – ispričao je Veruović.

Vučić o protestima opozicije: Dok nema nasilja policiju neće ni videti

On kaže da su Čedu "plašili slikama iz Šilerove".

- Na kraju je srušio Šilerovu. Gradska uprava se bunila, nisu mogli da nađu pravi razlog da izvrše to naređenje, ali je on išao kao Krcun i rušio sve čega se bojao – rekao je bivši Đinđićev telohranitelj.

Jovanović se nije oglašavao povodom tvrdnji Veruovića.

BONUS VIDEO: Ovo su poslovi sa srednjom školom ili licencom koji mogu da vam donesu VIŠE OD 700 EVRA MESEČNO

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
4 Beograd