Skip to main content
Andrej Plenković

Braćo Srbi, da li su zaista Plenković, Izetbegović i Marković veći Srbi od Vučića i Dodika?

Foto: Profimedia
Hrvatski premijer se protivi promeni granica na Kosovu i Metohiji

Hrvatski premijer Andrej Plenković je prema merilima Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića, igumana Save Janjića, Rade Trajković i drugih "lažnih" patriota, veći Srbin od Aleksandra Vučića i Milorada Dodika jer se oštro usprotivio promeni granica na Balkanu i razgraničenju sa Albancima na Kosovu i Metohiji.

Plenković je danas tokom susreta sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, baš kao i NATO Crnogorac Duško Marković i član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, rekao da se protivi promeni granica na Kosovu i Metohiji. 

Plenković se, dakle, stavio na stranu "lažnih srpskih patriota Đilasa, Jeremića i Obradovića, kao i albanskih lobista igumana Save Janjića, Rade Trajković, Nataše Kandić i Sonje Biserko ", koji nedeljama vode "žestoku kampanju" protiv ideje o razgraničenju Srba i Albanaca na KiM, za koju se zalaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izgleda da su za Đilasa, Jeremića, Janjića i sve gore pomenute "lažne patriote" Plenković, Izetbegović i Marković veći Srbi od Aleksandra Vučića i Milorada Dodika, koji se sve snage zalažu za konačni mir na Balkanu, budućnost naše dece i brinu o Srbima na KiM.

Braćo Srbi, da li su zaista Plenković, Izetbegović i Marković veći Srbi od Vučića i Dodika?

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 3 Pogledaj sve komentare
Slađa's picture

Slađa

Opozicionari su dokazali da su isti Plenković i Izetbegović , kako su im stavovi isti , tako im je i briga za naše nacionalne interese ista .

0 | 0
Maja's picture

Maja

Ne zna se ko je veci licemer od Plenkovica, Izetbegovica i Markovica.

0 | 0
Fudbaler's picture

Fudbaler

Kada im je opozicija dala značaj onda bi bili, ali nisu veći Srbi od Vučića.Vučić je jedini koji se bori za svoj narod.

0 | 0

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Mist
9 Beograd