fbpx
Skip to main content
Noge devojka

DETEKTIVSKE AGENCIJE: Pružamo LJUBAVNI ALIBI za POLITIČARE koji se ŠVALERIŠU

Foto: Profimedia
Pokrivanje preljubnika je sada najatraktivnija usluga koju nude detektivske agencije, a najviše je koriste naši političari i javne ličnosti.

Ljubavni alibi

Za sve one koji bi da malo švrljaju, a da žena to nikad ne sazna, detektivske agencije pružaju novu uslugu - ljubavni alibi!

- Pokrivanje preljubnika je sada najatraktivnija usluga za koju se zanimaju naši klijenti, čak mnogo više od otkrivanja preljube. Takvih zahteva najviše imamo tokom leta, kada su aktuelna letovanja i izleti. Naši klijenti su obični ljudi, ali i brojne javne ličnosi pa i političari. Ovo je skupa usluga koja se kreće od 500 pa do nekoliko hiljada evra u zavisnosti od toga šta obuhvata - kaže privatni detektiv iz Beograda, Stevan Đokić.

Izmišljeni seminar na Kopaoniku za finansijskog direktora

Đokiću je posebno ostao u sećanju alibi za gospodina koji je hteo da ode sa ljubavnicom u Crnu Goru.

- Mi smo iscenirali seminar o knjigovodstvu na Kopaoniku pošto se naš klijent bavi finansijama, smatrali smo da bi to delovalo uverljivo - priča Đokić.

seks u apartmanu
Foto: Profimedia

- Prvo smo napravili sajt - firmu koja se bavi dopunskim obrazovanjem i organizacijom edukacija u oblasti knjigovodstva. Onda smo na sajt uredno stavili u koje vreme i gde se održava seminar na Kopaoniku tako da deluje da može da se prijavi svako. Iznajmili smo kancelariju u kojoj se dvoje ljudi naizmenično javljalo na telefon gde je supruga pomenutog gospodina zvala da proveri da li postoji seminar i da li joj je suprug na spisku polaznika, kao što smo i pretpostavili - priseća se. 

- Na dan polaska iznajmili smo kombi sa natpisom agencije koja organizuje seminar i ispred kuće pokupili gospodina kog je supruga ispratila. Naravno u kombiju su već bili naši statisti kako bi situacija bila uverljiva. Pre odlaska na letovanje sa ekipom profesionalaca, statistima i klijentom otišli smo na Kopaoniik i simulirali seminar, fotografisali smo dogođaj kako bi gospodin po povratku mogao supruzi da pokaže slike i da ih šeruje na društvenim mražama. Sve je proteklo u najboljem redu, osim što smo nekoliko puta morali da ga opominjemo da se ne sunča previše - priča detektiv.

Političari često ne slede uputsva

Prema njegovim rečima ovu uslugu najviše koriste javne ličnosti, političari i naši ljudi iz Crne Gore. 

- Radili smo za političare koji su ranije bili na vlasti, a sad su opozicija i obrnuto. Oni često ne slede naša uputstva i vole da se cenjkaju. Mada ih u proseku ova usluga košta između dve i tri hiljade evra kada je u pitanju vikend - kaže Đokić. 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Fog
2 Beograd