Utorak 19. mar 2024.
Dragan Đilas

Đilas u ilegali dok se ne reši Kosovo: Predsednik Vučić zna za podmukli plan Zapada i opozicije

Foto: Profimedia
Sve razotkriveno

Dragan Đilas će se na predlog svojih savetnika povući u medijsku ilegalu. Marketinški stručnjaci su mu preporučili da se preterano ne oglašava u javnosti dok je aktuelno rešavanje kosovskog pitanja.

KAKVA BLAMAŽA SIMPATIZERA OPOZICIJE: Veruju da je Đani Versaće LIČNI DIZAJNER predsednika Vučića!

Vučić čestitao Putinu pobedu na izborima: Srbija je iskren prijatelj i pouzdan partner Rusije

- Otkad se vratio u politički život, Đilas je izbegavao da priča o Kosovu. To je bilo i te kako vidljivo tokom njegovih televizijskih gostovanja, ali i na društvenim mrežama. Gde se izjašnjavao o svemu i svačemu – objašnjava izvor i dodaje – Nikada nismo čuli njegov stav o KiM, već je Kosovo pominjao samo kada je komentarisao ubistvo Olivera Ivanovića.

Dragan Đilas
Dragan Đilas
Foto: Profimedia

Đilasu su savetovali da ostavi taj problem kao vruć krompir u Vučićevim rukama.

- Đilasovo ponašanje prema pojedinim medijima je nedopustivo – ne pušta na KZN, vređa, određuje ko je novinar, a ko nije. Takvo ponašanje je nedopustivo – objašnjava izvor.

Predsednik Vučić rekao je pre nekoliko dana da zna o čemu je bilo reči na sastanku dela opozicije sa američkim diplomatom Vesom Mičelom.

- „Pusitite Vučića“ što je najpokvarenije, da reši kosovski problem jer svi znaju da ono mora da dobije nezavisnost, dajte Vučiću vruć krompir“, a onda ćemo mi njega da srušimo na tome, ali nećemo da diramo u tu odluku – objasnio je Vučić o čemu su se dogovarali.

 Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić
Foto: Srbija Danas

Prema njegovim rečima, problem je što takvi ne doživljavaju državu kao svoju, već samo razmišljaju o tome kako će da sednu u fotelju i dočepaju se kase.

- Neka oni rade svoj posao, njima su privatni i partijski interesi uvek ispred interesa države Srbije, a moj je da štitim državu – rekao je Vučić.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd