fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vučić

EKSKLUZIVNE SLIKE IZ KUĆE SMRTI U RITOPEKU! U ovim prostorijama su klali i mleli ljude u mašinama za mlevenje mesa (FOTO)

Foto: TV Prva/Printscreen
Kriminal u našoj zemlji i slučaj Veljka Belivuka, ekskluzivno prikazani snimci iz kuće smrti u Ritopeku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je na TV Prva, u emisiji "Prva tema", tom prilikom su prikazani ekskluzivni snimci iz kuće smrti u Ritopeku.

- Znam da su mučili, klali i mleli ljude u velikim industijskim mašinama za mlevenje mesa. Na jednom mestu je jedan navijač Crvene zvezde, na drugom drugi navijač Crvene zvezde, ali uglavnom su žrtve bili navijači partizana, ali ne zbog navijanja, već zbog prljavih poslova kojima su se bavili - rekao je Vučić.

- Tek ćemo o kriminalu u Srbiji pričati na SB UN - rekao je Vučić.

- Završena je ta priča, tužilac je prezadovoljan dokazima - rekao je Vučić o optužnici protiv klana Veljka Belivuka.

Vučić je istakao da su tamo mučili, klali i mleli ljude, uglavnom navijače Partizana, ali da je tu bio i jedan navijač Zvezde.

- To nema veze s navijanjem, već sa drogom, politikom... Imali su i druge štek stanove, čak i u jednoj ambasadi. Jedan od tih koljača je slao ćevape Zviceru. Policija i istražitelji nisu na prvoj lopti videli kakvo je stanje u toj kući strave. Tu je u jednoj sobi bio zid iza kojeg se nalazi jeziva soba sa tragovima - rekao je Vučić.

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd