fbpx
Skip to main content
Protest

EKSKLUZIVNO! FOTO I VIDEO DOKAZ DA AMERIKA STOJI IZA PROTESTA U BEOGRADU!

Foto: Govori Srbija
Uhvaćeni na delu - Lideri opozicije primaju američke naloge!

Portal Govori Srbija došao je u posed ekskluzivnih fotografija i video materijala koji neupitno dokazuju da Ambasada SAD stoji iza demonstracija u Beogradu koje se održavaju od decembra prošle godine pod parolama „Stop krvavim košuljama“ i „1 od 5 miliona“.

Od početka je postojala opravdana sumnja u umešanost stranog faktora u proteste dela opozicije, ali ovi dokazi to sada eskplicitno potvrđuju. Nema dileme da političko odeljenje američke ambasade u Beogradu koordinira demonstrancijama i daje instrukcije njihovim organizatorima.

Govori Srbija obelodanjuje fotografije i video zapise sastanaka u Hotelu Hilton između lidera protesta i zvaničnika Ambasade SAD koji su u političkom sektoru zaduženi za specijalne tajne operacije.

protest

U foajeu beogradskog Hotela Hilton organizatorka protesta, Jelena Anasonović, prima instrukcije od trećeg sekretara Ambasade SAD, Katarine Virdžinije Valzak, prenosi portal Govori Srbija.

protest

U restoranu pomenutog hotela „Sky Lounge by Hilton“ Sergej Trifunović, novoizabrani predsednik Pokreta slobodnih građana, sastao se sa Davidom Lingren Gehrenbekom, savetnikom u američkoj Ambasadi i Natanom Albaharijem, pripadnikom ISAC fondacije koja u Srbiji zastupa interese evroatlantskih centara.

protest

Susretom opozicionih lidera i američkih specijalnih agenata koordinirao je Denis Ibišbegović, pripadnik inicijative „Ne davimo Beograd“, takozvane Žute patke, koji je takođe upošljen u američkoj ambasadi kao savetnik Kajla Skota zadužen za vezu sa opozicionim strankama i nevladinim organizacijama.

protest
Foto: Govori Srbija

Očigledno je da se protesti u Beogradu kontrolišu i usmeravaju direktno iz Ambasade SAD i da lideri opozicionog saveza obmanjuju građane da se bore za njihove interese dok isključivo deluju po uputima njihovih mentora i finansijera čiji je zadatak mešanje u unutrašnja pitanja Republike Srbije i destabilizacija zemlje.

Protest

Čak i onima koji su imali i najmanju dilemu sada je jasno da ovde nema govora o građanskim, narodnim i spontanim protestima. Po sredi je direktna sprega američkih struktura u Srbiji i opozicionih lidera koji su spremni da prodaju i predaju interese države i naroda zarad malo vlasti i šake dolara.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
-4 Beograd