fbpx
Skip to main content
žena

Gordana profesionalno trebi vaške za 500 dinara: Ima svoj salon, a objašnjava kako je došla na ideju

Foto: Profimedia
Mušterija na pretek

Vaške su nekada bile prava noćna mora, kako za decu, tako i za odrasle, ali je konačno došao kraj i tome. Ne, nisu vaške istrebljene, ali sada za postoje profesionalni saloni za uklanjanje vaški.

U Beogradu postoje saloni za profesionalno uklanjanje vaški i gnjida. Vlasnica jednog ovakvog salona Gordana je rekla da se ovim poslom bavi već 30 godina.

- Tada sam išla na obuku za uklanjanje vaški i gnjida, a onda sam polako počela profesionalno da se bavim s tim. Godinama sam išla po kućama i ubijala svaku vašku, a onda mi je unuka dala ideju da otvorim salon - rekla je Gordana

kosa sa vaškama
Vaške
Foto: Profimedia

Naravno i danas ako je mušterija slabo pokretna, Gordana ode na adresu. Kako kaže, u salonu se dešavaju razne situacije, uglavnom je roditelje sramota kada dovedu dete, ali nakon što im objasni kako se vaške prenose i da je to normalno, nastupi opuštenija atmosfera.

Iako deluje neverovatno, Gordana voli posao koji obavlja i tvrdi da joj nije naporno.

-Najvažnije je da deca tokom tretmana budu strpljiva. Kada im kažem da vaške vole čistu kosu, onda se mame šale da mesec dana neće prati kosu deci - kaže Gordana.

Cena ovog tretmana varira. Da biste se rešili vaški tretman se sprovodi u četiri faze, a cena varira od 500 do 1.500 dinara za decu i 2.000 dinara za odrasle.

Ona je ŽENA ZMAJ! Žaklina je bila PRIKOVANA za krevet, a danas ima SVOJU FIRMU i savet KAKO DA USPETE u poslu (FOTO

- Prvo je neophodan kvalitetan šampon, kojim treba pravilno premazati kožu glave i kosu. U drugoj fazi treba dobro oprati kosu da se dejstvo šampona nastavi. u trećoj fazi specijalnim češljom se češlja svaki pramen i na samom kraju sledi tzv. prelistavanje kose - zaključila je Gordana

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Zvrk's picture

Zvrk

Kakvih crnih 500 din pa ja ovo ne bi radio ni za 500 hiljada. Svaka ti čast što pomažeš ljudima a pre svega deci. Jao ceo sam se naježio!!!

0 | 0

SD posao

SD vesti

SD novčanik

SD obrazovanje

SD energetika

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd