fbpx
Skip to main content
SNS

"BEDNI SU POKUŠAJI DA SE SA VUČIĆEM OBRAČUNAVAJU PREKO NJEGOVE DECE" Beogradski odbor SNS osudio sramne napade opozicije

Foto: SNS
Opozicioni mediji su se ponovo okomili na sina predsednika Srbije

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je, povodom današnje naslovne strane lista "Danas", da najoštrije osuđuje, ali i apeluje na, kako navode, sve uposlenike predsednika S SP Dragana Ðilasa, da prestanu da ugrožavaju život Vučićeve dece, a pre svega sina Danila koga svakodnevno napadaju.

- Današnja naslovna strana Ðilasovog i Šolakovog glasila je monstruozna i predstavlja već odavno pređenu granicu. Jasno je da Ðilas i njegove satrape ne biraju sredstvo do svog cilja, što je u njihovom slučaju vlast po svaku cenu, ali bedni su pokušaji da se sa Vučićem obračunavaju preko njegove dece - navode iz beogradskog odbora SNS.

Građani, kako dodaju, znaju ko se bori za nove fabrike i radna mesta, za puteve, za veće plate i penzije.

- Znaju građani da se Aleksandar Vučić bori za Srbiju, kao što odlično znaju da se Ðilas i svi iz "Multikom stranke" bore isključivo za vlastiti džep - navodi se u reagovanju Gradskog odbora SNS na tekst pod naslovom "Zašto je postalo opasno reći ime Danila Vučića", objavljen na naslovnoj strani dnevnika "Danas".

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd