fbpx
Skip to main content
Gavrilo Kovačević

Kovačević: Pretnje smrću Vučićevoj porodici ih neće dovesti na vlast, nasilje nije i ne sme biti put Srbije!

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
- Sramni su pokušaji destabilizacije političke sigurnosti i vizije predsednika Aleksandra Vučića od strane Srđana Noga - poručio je Gavrilo Kovačević.

Predsednik opštine Zemun i funkcioner Srpske napredne stranke Gavrilo Kovačević oštro je osudio napade na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kako je istakao "gnusne pretnje smrću koje su upućene deci predsednika srpske države".

- Sramno ponašanje Srđana Noga i beskrupulozne pretnje upućene porodici predsednika Vučić su za najstrožu osudu svih političkih aktera i celokupne javnosti. Kvazi političar Srđan Nogo ne prestaje da crta metu na čelu deci predsednika Vučića i svakodnevno ugrožava njihovu bezbednost svojim skandaloznim izjavama. Najoštrije osuđujem bilo kakvo nasilje, a pogotovo nasilje koje za cilj ima ugrožavanje životne sigurnosti bilo čije porodice. Sramni su pokušaji destabilizacije političke sigurnosti i vizije predsednika Aleksandra Vučića od strane Srđana Noga na način koji je samo čisto nasilje i mržnja prema aktuelnom političkom izboru građana – istakao je Kovačević i dodao:

-Država mora da stane na put ovakvim pojedincima koji bi da se bave politiom kroz nasilničke parole i pretnje smrću. Ovo je samo jedna od mnogih pretnji koje su Đilasovi poslušnici uputili predsednikovoj porodici i krajnje je vreme da se stane na put takvom ponašanju i da neko takvim opozicionim političarima objasni da se pred narod ide sa planom i programom, a ne sa metama na čelu. Nedostatak podrške građana neće nadoknaditi svojim beskrupuloznim pretnjama, a narod će jače i snažnije nego ikada osuditi bilo kakvo nasilje i pretnje smrću, jer narod je taj koji sve vidi i bira najbolje. Zato je narod izabrao jaču i napredniju budućnost Srbije, a ne Đilasove marionete sa vešalima i testerama. Pretnje smrću Vučićevoj porodici ih neće dovesti na vlast, nasilje nije i ne sme biti put Srbije – poručio je funkcioner Srpske napredne stranke Gavrilo Kovačević.

 

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd