Skip to main content
Opozcija

ZAŠTO TOLIKO LAŽU?! Ovako tajkunska opozicija izmišlja čim progovori

Foto: Tanjug/SD ilustrcija
Glasnogovornici Saveza za Srbiju i lideri tog pokreta svakodnevno iznose gomilu neistina o tome šta radi aktuelna vlast u Srbiji, a sve to propagiraju na američkoj televiziji N1

Među onima koji su najglasniji kada je u pitanju iznošenje laži su Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i Sergej Trifunović.

Jedno je jasno, da je cilj ovakvih laži koje iznose simpatizeri i lideri Saveza za Srbiju zavarivanje i obmanjivanje naroda i destabilizacija države, kao i narušavanje pravnog poretka. Takođe, jasno je da je opozicija jaka samo na rečima i u pravljenju nereda, ali na izlazak na izbore nikako nije spremna jer su građani više puta do sada pokazali da ih ne žele na bilo kojoj državnoj funkciji.

Jedna od afera koju je javnost potresla u poslednjih nekoliko nedelja vezna je za garažu Dragana Đilasa. Kada su se u javnosti pojavile informacije o toj garaži, Đilas umesto da se izvni građanima Beograda zato što je oteo tri parking mesta u javnoj garaži, pregradio protivpožarni ulaz i javnu svojinu pretvorio u svoju privatnu nastavalja da iznosi nesistine. Posle tri dana od kako je raskrinkana cela afera, Đilas se oglasio sa tvrdnjom da već deset godina uredno plaća jedno parking mesto i da je zo parking mesto dobio dva meseca pre nego što je postao gradonačelnik.

Dragan Đilas
Dragan Đilas
Tanjug/​Rade Prelić

Tačno je da je Đilas odnosno njegova kompanija 1. jula 2008. godine zakupio jedno parking mesto u javnoj stanarskog garaži u Požarevačkoj ulici. Na osnovu tog ugovora Đilas je mogao kao i svi drugi građani da parkira jedan automobil na mestima koja su za to određena u garaži i da u istu ulazi i izlazi kao i svi drugi građani. Umesto toga Dragan Đilas je postavio vrata na protivpožarnim izlazu, zatvorio i tako ogradio deo javne garaže samo za sebe.

Opozicija na sve načine želi da umanji vrednost svega što radi aktuelna vlast na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, po cenu i da iznese gnusne laži. Tako je Vuk Jeremić više puta do sada lažno optužio predsednika Vučića da vodi tajne pregodore sa Hašimom Tačijem.

vuk-jeremic
Foto: Profimedia

Zapravo, istina je da Vučić vodi razgovore sa Tačijem i to u Briselu, ali ti razgovori nikako nisu tajni već se vode pod okriljem Evropske unije odnosno Brisela. Dakle, Jeremiću smeta što se predsednik na sve načine bori da zaštiti naš narod na Kosovu, te iz tog razloga izmišlja i ne libi se da to priča u javnosti. 

Pre tri meseca kada je premijerka Srbije Ana Brnabić održala govor na Savetu bezbednostu UN krenuli su napadi simpatizera i lidera Saveza za Srbiju na nju. Iako su svetski mediji pozitivno ocenili učešće Brnabić u UN, opoziciji se nije svideo pa su rešili da slažu kako premijerka u UN nije govorila o Rezoluciji 1244.

Opozicija
Foto: Tanjug/SD ilustracija

Međutim, Brnabić je “jasno i glasno” pomenula Rezoluciju 1244, kada je govorila u sklopu “Akcije za mir”, gde je apelovala da se Misija UNMIK-a na Kosovu i Metohiji ne smanjuje ni u broju članova ni njen mandat, i da se ta rezolucija u potpunosti poštuje.

Posle ovih laži koje su izneli glasnogovornici i lideri opozicije u Srbiji, postavlja se pitanje zbog čega se oni takmiče u tome ko će da iznese veću laž i dokle su spremni da idu sa iznošenjem neistina?!

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
Mikan's picture

Mikan

Đilas i dalje pokušava da obmanjuje narod kako bi se vratio na vlast, ali mu to više ne prolazi.

4 | 0
Nena's picture

Nena

Zato što jedino laži umeju da iznose i lažima pokušavaju da se domognu vlasti!

0 | 0

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd