fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vučić

NE PROPUSTITE GOSTOVANJE PREDSEDNIKA: Vučić večeras pokazuje do sada neviđene stvari o delovanju mafijaša

Foto: Instagram/Printscreen/buducnostsrbijeav
Predsednik će pokazati do sada neviđene stvari o delovanju mafijaša

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovaće u subotu od 21 sat na TV Pink gde će objasniti sve stvari o delovanju mafije.

Predsednik će pokazati do sada neviđene stvari o delovanju mafijaša, njihovoj sprezi sa medijima, političarima i odgovoriti na sve optužbe.

Veljko Belivuk, šef kriminalne grupe osumnjičen za više brutalnih likvidacija, na saslušanju u tužilaštvu pre dve nedelje negirao je da je ubica, ali je govorio o svom navodnom odnosu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim ljudima iz vrha Srpske napredne stranke.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je u četvrtak 22. jula da se ikada video, sastajao ili na bilo koji način razgovarao sa članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka i da je spreman da o tome govori pred svim nadležnim organima ili čak i javno da se podvrgne poligrafu.

- Spreman sam da ponudim da, ukoliko se dokaže da sam se video sa njima, ne samo da se sklonim sa ovog mesta nego da doživotno budem iza rešetaka i da platim sebi svaki dan u zatvoru - rekao je Vučić u Kragujevcu.

On je rekao da je ponosan što su pripadnici tog kriminalnog klana izabrali baš njega za najvećeg protivnika i najavio da će danas javnosti ponuditi dokaze koje će baciti novo svetlo na sve te optužbe i koji će ukazati i na političke veze kriminalaca.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd