clear sky
15°C
27.04.2024.
Beograd
eur
117.1527
usd
109.2537
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

"O KAPITULACIJI NAM GOVORE ONI KOJI SU ODAVNO KAPITULIRALI" Funkcioneri SNS o opoziciji: Neverovatna je količina laži koju su spremni da iznesu

24.02.2023. 21:56
Piše:
Srbija Danas
sns
sns / Izvor: Foto: SNS

FUNKCIONERI SNS razotkrili mahinacije antidržavne "Jana" koalicije.

Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se ovim povodom:

Predstavnici antidržavne koalicije ponovo na zadatku da otežaju svojoj zemlji kada se suočava sa užasnim pritiscima. I ponovo pozivaju na nasilje i rušenje Srbije! Pre samo nekoliko dana, videli smo kako njihova “državotvornost” izgleda, kada su karabinom i uz preteće povike pozivali na ubistvo predsednika Vučića. Danas, upregnuti od stranaca za koje neumorno rade, pozivaju opet na rušenje ustavnog poretka ne mareći za to da direktno nanose štetu svojoj državi. I kada nam o “kapitulaciji” govore oni koji su odavno kapitulirali pred strancima koji im zatežu dizgine, onda je ljudima sve jasno.

"VOJSKA SRBIJE SE NE SPREMA DA RATUJE U INOSTRANSTVU" Vučević odgovorio poslanicima: Interes Srbije da učestvuje u mirovnim misijama

"VOJSKA SRBIJE SE NE SPREMA DA RATUJE U INOSTRANSTVU" Vučević odgovorio poslanicima: Interes Srbije da učestvuje u mirovnim misijama

Boško Obradović - čovek bez ideologije i patriotizma!

Boško Obradović - čovek bez ideologije i patriotizma!

Brnabić: Ovoj vladi je važno pitanje politike mladih

Brnabić: Ovoj vladi je važno pitanje politike mladih

Posle bruke koju su priredili ispred Predsedništva, priznali su sve, da su isti, da ih nikakva politika ne zanima i da im je jedini cilj nasilna smena predsednika Vučića.

I nikakav problem nisu videli ovi nasilnici iz antidržavne koalicije da se ujedine sa onima koji su najveću štetu po pitanju KiM naneli našoj zemlji 2008., dozvolivši jednostrano proglašenje lažne države i postavljajući sramno pitanje MSP, čije mišljenje nam i dan - danas otežava situaciju.

Umesto da se raspravljaju između sebe ko je veću štetu Srbiji naneo, jer to je jedino što su u svom političkom delovanju postigli, ove štetočine udruženo najavljuju nova nasilja i napadaju čoveka zahvaljujući kome je 27 država povuklo priznanje lažne države.

Milica Nikolić
Milica Nikolić / Izvor: Foto: SNS

Po strogim pravilima zadatka koji im diktiraju, nasilje uvek najavljuju kada treba da pokažemo jedinstvo i odbranimo naše nacionalne interese.

To smo imali priliku da vidimo i u NSRS kada je predsednik Vučić predstavljao izveštaj o pregovaračkom procesu, a ova antidržavna banda nagrnula da ga linčuje, to smo videli pre nekoliko dana ispred Predsedništva kada su pozivali na njegovo ubistvo, a sada najavljuju da ćemo to videti ponovo.

Njihov napad na predsednika države jasno govori o tome da je svo njihovo antidržavno delovanje usmereno samo na njega, zato što je samo on, jedini, garant ostanka i opstanka našeg naroda na KiM i garant odbrane naših državnih i nacionalnih interesa.

Kao i uvek, na svakom mestu, pod najgorim mogućim pritiscima, i u ponedeljak i utorak i svaki dan, predsednik Vučić će pokazati veliku borbu za naš narod, svima u lice reći i podvući naše crvene linije kada je u pitanju KiM i sačuvati teritorijalnu celovitost naše zemlje, zato što mu je za razliku od antidržavne bande, Srbija uvek iznad svega.

Zoran Tomić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, smatra sledeće:

Zoran Tomić
Zoran Tomić / Izvor: Foto: SNS

Antidržavna opozicija, od milošte zvana „Jana koalicija“, okupila se da prosipa prazne floskule i glumi patriotizam. Neverovatna je količina laži koju su spremni da iznesu samo zarad nekoliko minuta medijske pažnje i promocije, jer igraju opasno cenzus ligu sa ostalom opozicijom u parlamentu, prejaka konkurencija za opstanak. Njihove sposobnosti idu do te mere da tuđe izjave ne samo sažvaću, preokrenu i izvuku iz konteksta, već da su spremni da kreiraju laži i nametnu da ih je neko izgovorio. Nikada nismo čuli od Aleksandra Vučića da ide da potpisuje neki sporazum u Brisel. On u Brisel ide na razgovore, jer smo mi ozbiljna država koja se bori za očuvanje svoje južne autonomne pokrajine i to čini svim mogućim pravnim sredstvima. Čuli su svi u Srbiji da Aleksandar Vučić ide u Brisel da zahteva formiranje Zajednice srpskih opština, one koja je dogovorena Briselskim sporazumom još 2013. godine i nikako implementirana od Prištinske strane. Jasno je i u parlamentu na dve posebne sednice o Kosovu i Metohiji naglasio da se od crvenih linija neće odustati, a crvena linija je Ustav Srbije koji u preambuli kaže da su Kosovo i Metohija neotuđivi deo Republike Srbije. Šta je ta opozicija radila na tim sednicama? Dolazili u salu popodne pošto su se naspavali, a kad završe svoje monologe o tome koliko mrze Vučića okrenu se i izađu sa sednica. Na poslednjoj bili malo odmorniji pa sa monologa prešli i u akciju i pokušali da linčuju predsednika. Sve sa ciljem da u predstavama koje organizuju uživa Aljbin Kurti u Prištini koji govori u sebi, neka Bog poživi ovakvu budalastu opoziciju u Srbiji.

Važno da su Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski, Miloš Jovanović ponovili onu svoju staru mantru o izdaji interesa Srbije i da su za sve okrivili Vučića. Zašto se ne pozabave svojim udelom u problemima koje danas imamo sa južnom pokrajinom, zašto ne kritikuju Vuka Jeremića, čija stranka ih iz pozadine podržava. Čudo da oni nisu doprineli teškoj poziciji Srbije oko Kosova i Metohije, ali zato ih oberučke prihvataju sa sve njihovim simbolima na skup ispred predsedništva gde su upućene gnusne pretnje smrću predsedniku Vučiću. Iste pretnje za malo da ponovi Boško Obradović, pa se setio verovatno i svoj odgovor preokrenuo u umesto „ko potpiše, ubiše ga“ u „ko potpiše, uvodi Srbiju u nemire i nestabilnost“. Da li je moguće da napadaju Aleksandra Vučića koji je vodio kampanju na prethodnim izborima pod sloganom MIR I STABILNOST i koji tu politiku sprovodi u delo, da unosi nemire i nestabilnost u Srbiju? Za njega glasalo preko 2 miliona birača, nikad više u modernoj političkoj istoriji Srbije, i sad žele da kažu da je taj narod glup i zatucan, a oni su opozicija koja je prepametna i vešta. Da su takvi, zar ne bi oni bili na vlasti? Zar ne bi dali konkretno rešenje za problem i ponašali se kao prava državotvorna opozicija i na toj osnovi dobili poverenje građana? Bi, ali ne umeju i ne znaju. Tu su da lažu i mažu građane Srbije, što iz skupštinskih klupa, to i na tribinama svuda po Srbiji koje organizuju iz svog kombija.

Građani Srbije ne nasedaju na provokacije, na njihove spinove i predstave u režiji mašinskog mozga. Narod Srbije veruje Vučiću koji na delu pokazuje da se bori za interese Srbije, sa očuvanje naše zemlje na Kosovu i Metohiji i da Srbija nastavi ekonomski da jača, jer samo jaka Srbija može da se izbori sa svim izazovima sa kojima se susreće. Pitam se da li će posle ponedeljka kad Vučić delima još jednom dokaže svoju privrženost Srbiji, ova antidržavna opozicija imati obraza i hrabrosti da podnesu ostavke na poslanička mesta, jer lažovi i lopovi nisu dostojni da budu narodni tribuni?

Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, iznela je jasan stav:

Nevena Đurić
Nevena Đurić / Izvor: Foto: SNS

Družina samozvane "državotvorne" opozicije sa svojim lažima i ispraznim političkim stavovima pokazuje samo jedno - potpunu i dominantnu nebrigu za srpske nacionalne interese.

Na "otpor kapitulaciji" pozivaju oni: koji su se davno odrekli KiM; kao deo trulog SzS promovisali su Radu Trajković kao šeficu njihove filijale na KiM; potpisali sporazum Sporazum sa narodom u kom nema nijednog jedinog slova o KiM; masno lagali da Ana Brnabić ima dvojno državljanstvo, a zapravo član njihove ekipe ima francusko i srpsko državljanstvo; među sobom su, partijski, delili narodne pare iz Kolubare.

Pa se danas uzdaju u to da su građani Srbije oskudne pameti i da će na njihove tupave baljezgarije nasesti. Smisle laž, koriguju je, oblikuju, ponavljaju u nedogled i pomisle da će im narod poverovati u to.

Neće nikada!

Zna narod Srbije odlično da antidržavna i antisrpska koalicija, svi do jednog: Zavetnici, Dveri, Novi DSS i POKS, lažu toliko, i toliko su izveštili u tome da danas to čine gotovo iz uverenja. Doduše, krajnje patetično i manipulativno.

Ne mogu oni pobeći od sebe i svoje prirode. Ostaće zauvek u jedinoj ulozi koju umeju da odigraju i iznesu do kraja - u ulozi sitnih političkih pilićara, kukavica i običnih račundžija za sopstveni interes. U te svrhe: ne biraju ni vreme, ni sredstvo, a ni temu.

Jedino važno im je da uz buku i viku, izazivanje nereda i divljanje poput onog kada je u Narodnoj skupštini predsednik Aleksandar Vučić govorio na temu Kosova i Metohije, pošalju izveštaj svojim principalima da su odradili zadatak koji im je dat - naneli ogromnu štetu Srbiji! U svakoj prilici daju sve od sebe da ona bude što veća - po našu državu i narod, ne bi li postali glavne zvezde Kurtijevih i tajkunskih medija!

Dok lažni rodoljubi i patriote Kosovo i Metohiju doživljavaju kao metu za političko potkusurivanje, a nasilje i laži kao metod rešavanja problema Aleksandar Vučić se bori delima. Izborio se za to da se gotovo zaboravljeno pitanje vrati na pregovarački sto i da 27 država povuče priznanje lažne države Kosovo; štiti interese građana Srbije i drži do svog stava - dosledno i principijelno, uvek i na svakom mestu!

Sve navedeno narod Srbije odlično zna! Zna, i baš zato plebiscitarnu podršku pruža Aleksandaru Vučiću.