Skip to main content
Nikola Radosavljević

Nikola Radosavljević: Vlada Ane Brnabić za nove pobede Srbije

Foto: Srbija Danas
Narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini, Nikola Radosavljević, izjavio je da pruža punu i nedvosmislenu podršku novoj Vladi Republike Srbije i premijerki Ani Brnabić.

Poručio je da će  svojim radom  dati pun doprinos realizaciji svih zacrtanih ciljeva nove Vlade.

- Ovo je Vlada pobednika, tim koji će sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, u teškim vremenima, koji su pred nama, voditi Srbiju u nove ekonomsko-društvene pobede. Mogu da izrazim lično zadovoljstvo što će na mestu premijerke biti ponovo Ana Brnabić koja je i u proteklom periodu, dok je bila na čelu Vlade, pokazala visok stepen odgovornosti, rada, stručnosti i znanja. Nema sumnje da će tako biti i u vremenu koje je pred nama, a u kome je Ana Brnabić ponovo na čelu Vlade Republike Srbije. Pored ostalog, Ana Brnabić je i izbor predsednika Aleksandra Vučića, a podsećam da je lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu" na izborima dobila ogromnu podršku građana Srbije. Ta podrška, prema istraživanju uglednog američkog instituta ,u ovom trenutku je na istorijskom maksimumu, kada je reč o Srpskoj naprednoj stranci, rejting je skočio na 66%. Zato mogu da konstatujem da izbor ministara, pojedinačno po strankama, jasno pokazuje izraženu volju građana na izborima, a poštovanje volje građana predstavlja najviši stepen demokratičnosti jednog društva  - rekao je Radosavljević.

Prema rečima Radosavljevića ovo je na neki način i Vlada kontinuiteta i on je uveren će  uspeti da dostigne visoko postavljene ciljeve.

- Lestvica je visoko podignuta, a izazovi koji su pred nama su zaista veliki. Zato u novoj Vladi, na mestima ministara imamo i nova lica, nove
ljude, novu energiju. To su ljudi od znanja i kredibiliteta i uveren sam da će svako od njih ponaosob dati celog sebe u borbi za još bolji život građana Srbije, za veće plate i penzije, ekonomski razvoj, za zaštitu života građana u borbi protiv nevidljivog i podmuklog neprijatelja kakav je korona virus. Naravno, tu je i odsudna borba za očuvanje srpskih interesa na Kosovu i Metohiji. Posebno veliki teret i odgovornost imaće ministarstva policije i pravde, jer nam, kako je najavio predsednik Aleksandar Vučić, predstoji velika, obimna i beskompromisna borba protiv korupcije, kriminala i mafije, koji razjedaju naše društvo , nanose mu ogromnu štetu i unose nesigurnost kod građana. Nikada u istoriji i nigde kriminal nije bio jači od države pa neće ni kod nas. To je bitka koju će država Srbija dobiti. Tu je naravno i ozbiljan zadatak za ministarstvo odbrane i dalje jačanje vojske, njene osposobljenosti i tehničke opremljenosti, jer je jaka vojska najbolji vid odvraćanja potencijalnih neprijatelja.  Srbija i njeni građani od ove Vlade mogu da očekuju još bolje rezultate i mogu mirno da spavaju - poručio je narodni poslanik Nikola Radosavljević. 

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
7 Beograd