fbpx
Skip to main content
Saša Janković

Odmah za Škorovim! Drugo otvoreno pismo Jankoviću stiglo od osnivača PGS: Mnogo sam pogrešio s tobom

Foto: Media Centar
"Ne poseduje sposobnosti ni moralne vrline"

Akademik Dušan Teodorović, jedan od osnivača Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića i njegov bivši saradnik, pridružio se danas teškim optužbama koje je protiv Jankovića izneo Srđan Škoro, član predsedništva PSG koji je danas popodne podneo ostavku na tu funkciju.

Škoro je u pismu ostavke objavljenom na internetu istakao da Pokretom "upravlja isključivo bračni par Janković", da su "redovno abrovisanje i cinkarenje deo stalnog blata na umišljenom dvoru Jankovića" i da "bi nas stvaranje novih Slobe i Mire odvelo direktno u propast".

Teodorović je u otvorenom pismu istakao da "u potpunosti podržava stavove koje u svom pismu izneo Srđan Škoro".

Dušan Todorović
Dušan Todorović
Foto: Media Centar

- Istovremeno, žao mi je što vas nisam i sam detaljnije obavestio o razlozima napuštanja pokreta…

Slobodan sam da Srđanovim konstatacijama dodam svoje utiske o potpuno netransparentnom finansijskom poslovanju, bezidejnosti, neefikasnosti i nepoštovanju dogovorenog od strane Predsednika PSG.

Protokom vremena uverio sam se da Saša Janković, koga sam najiskrenije podržao u predsedničkoj kampanji i u fazi formiranja pokreta, ne poseduje radne i kreativne sposobnosti i moralne vrline da predsedava pokretom koji pokušava da istinski promeni lice Srbije.

OPOZICIJA, ALBANCI I HRVATI ZAJEDNO PROTIV VUČIĆA! Janković i Tadić dobili nove saveznike za udar na predsednika Srbije!

Nikada tokom svoje dugogodišnje karijere u zemlji i inostranstvu mi se nije desilo da toliko pogrešim u proceni radnih sposobnosti i moralnog kodeksa jednog čoveka. Pogrešio sam i to je moja velika krivica. Primite moje izvinjenje, kako zbog moje pogrešne procene, tako i zbog zakasnelog priznanja - napisao je akademik Teodorović.

Slavica i Saša Janković
Slavica i Saša Janković
Foto: Tanjug/Rade Prelić

Teodorović je istakao da PSG "ne pripada bračnom paru Janković".

- Najiskrenije molim bračni par Janković da napuste pokret - piše Teodorović.

Teodorović je potvrdio da je ovo pismo, objavljeno na internetu, njegovo i autentično. Rekao je da je pročitao pismo člana Predsedništva PSG Srđana Škora, i da je “suština tu”.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
2 Beograd