fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vulin

Oštra reakcija Vulina na tvrdnje SSP-a: Opasno je da Ðilas postane vlasnik opozicije i izigrava moralnog sudiju

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin izjavio da je opasno za Srbiju da lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Ðilas "postane vlasnik opozicije i da izigrava moralnog sudiju, opasno bar koliko i kada siledžija priča o zaštiti žrtava porodičnog nasilja,".

- Dragan Ðilas je iz pocepanih farmerica postao bogataš i tajkun. Niko ne zna čime se kvalifikovao da postane ministar ali svi znaju da je iz vlasti izašao kao multimilioner. Opasno je da Ðilas postane vlasnik opozicije kao što je za vreme svoje vlasti postao vlasnik marketinškog prostora Srbije, a i medijske scene - naveo jeVulin.

Lider PS kaže da Ðilas nije mogao da sakupi potpise i registruje partiju, ali je "zato kupio stranku da bar nekom bude predsednik".

- Pošto ne može da se nametne ostatku opozicije politikom, Ðilas kupuje preostale funkcionere opozicije, ako slučajno stranke ne budu na prodaju. Opasno je za Srbiju da Ðilas postane vlasnik opozcije i da izigrava moralnog sudiju, opasno bar koliko i kada siledžija priča o zaštiti žrtava porodičnog nasilja, istakao je Vulin.

Lider PS je oštro reagovao nakom saopštenja Đilasovog SSP u kome se navodi da su ljudi u novoj Vladi opasni po budućnost države i naroda.

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd