fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vučić

Ovo su ČETIRI Vučićeve poruke naprednjacima!

Tanjug/Zoran Žestić
Lider SNS-a Aleksandar Vučić je na stranačkom skupu u Zemunu uputio četiri direktne poruke naprednjacima, zbog kojih nekima od njih nije bilo svejedno.

Prema rečima sagovornika, Vučić im je poručio da ne budu kukavice i da uđu u borbu protiv lopova, da svi treba da se drže kao jedan, jer je potrebno veće jedinstvo u narednim mesecima, potom da prestanu da šire glasine jedni o drugima po novinama, jer tako štete partiji, i da će onaj koji sapliće druge da bi došao do većeg položaja, ostati i bez onog koji ima.

Putin dovodi i svoju "zver" u Beograd: Pokriven svaki MILIMETAR TRASE kojom će proći ruski predsednik (VIDEO)

- Kao prvo, hitno da prestanete da se ponašate plašljivo, jer nema razloga za to. Kao što i ja i mnogi od nas svakodnevno trpe pritiske sa svih strana i brutalne napade opozicije, tako i vi morate da uđete u borbu protiv lopova. Ovde nema mesta za kukavice - poručio je predsednik SNS-a, prenosi Srpski telegraf.

Aleksandar Vučić
Tanjug/​Dimitrije Goll

- Potrebno nam je veće jedinstvo u mesecima koji dolaze. Isto tako, zamoliću vas da prestanete da širite abrove jedni o drugima po novinama, jer tako štetite partiji - dodao je Vučić.

Prikazano novo naoružanje i oprema Vojske Srbije: Moramo uvek da budemo spremni (FOTO)

Kako navodi list, konačno, lider vladajuće stranke rekao je da će svako ko bude šurovao sa opozicijom ili ne bude radio u korist građana i države, ostati bez položaja.

Potpredsednik SNS-a Miloše Vučević rekao je da svako ko ne bude radio i ponašao se u skladu sa stranačkom politikom i smernicama predsednika, sam sebe diskvalifikuje.

- Na svim stranačkim sastancima svi mogu da iznesu svoje mišljenje i stavove, ali kada se donesu smernice, zaključci, utvrdi stav stranke, obaveza je svih da se skladu sa tim ponašaju. Ovi sastanci su još jednom potvrdili da Aleksandar Vučić ima bezrezrvnu podršku članstva - rekao je Vučević.

Srpkinja vozila autobus, pa sa ulice spasila DETE - GOLO i BOSO. Cela Amerika priča o njenom HEROJSTVU (VIDEO)

 

Pročitajte i:

SD info

SD kosovo

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Mist
0 Beograd