fbpx
Skip to main content
Groblje

SAHRANJENA MALA JELENA: Jecaji i suze kidali dušu prisutnih, a u tužnoj koloni lebdelo je jedno pitanje...

Foto: Srbija Danas
Devojčica Jelena Melović (13), koja je poginula u subotu oko 18.40 u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Beogradu, sahranjena je u utorak na Banjičkom groblju.

Nju su do večne kuće, pored neutešnih roditelja, braće, sestre i rodbine ispratili i njeni školski drugovi.

U tužnoj koloni i dalje je lebdelo pitanje da li bi mali anđeo bio živ da je bahati vozač stao i pokušao da joj pomogne. Jecaji i suze prekidali su oproštajni govor njenih najmilijih, školskih drugara...

Jelne melović
Foto: Novosti

TEST KRVI

Zasad se samo nagađa da li je vozač “pasata” Aleksandar Živanović u trenutku saobraćajne nesreće vozio pijan. Uhapšen je posle 24 sata i odmah je odveden na vađenje krvi i alko-testiranje, ali protok vremena je bio toliki da je teško utvrditi stepen njegovog eventualnog pijanstva u trenutku udesa.

DIREKTAN SUDAR! Povređeni hitno prebačeni u bolnicu, među njima i jedno dete

Jelena je poginula samo nekoliko sati pred doček Nove godine kada je na nju u Ulici Bahtijara Vagabdžade na Banjici svom silinom naleteo automobil “pasat” nedaleko od pešačkog prelaza.

Prema nezvaničnim informacijama, devojčica je pokušavala da spase psa kojeg je šetala, a koji je bio nedaleko od nje.

U SRCU TUGA, NA BANJICI JAUK: Ovim rečima su se roditelji male Jelene oprostili od nje (FOTO)

Bezobzirni vozač nije usporio ni kada je video šta je uradio već je istom brzinom pobegao. Sa teškim povredama Jelena je prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, ali je preminula oko 20 sati. Policija je sutradan uspela da identifikuje i uhapsi vozača. Aleksandar Živanović (33) osumnjičen je da je te večeri udario devojčicu, a zatim pobegao, iako je možda mogao da joj pomogne.

TRAGEDIJA PRED DOČEK U BEOGRADU: U toku saslušanje bahatog vozača koji je usmrtio devojčicu (14) pa pobegao

Na saslušanju kod tužioca ovaj bahati vozač, inače veterinar po struci, nije mogao da govori, jer je, navodno, bio u “teškom psihičkom stanju”. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd