Skip to main content
Hašim Tači

SKANADAL NE JENJAVA U Parizu su PRVI PUT izjednačeni agresori i žrtve

Foto: Youtube Printscreen/ RT France
"Predstavnica Nemačke je bila u boljem položaju nego naš predsednik, a Srbija je zemlja koja je bila pobednik i podnela najveće žrtve "

Na ceremoniji obeležavanja Dana pobede u Parizu i raspodelom sedenja po prvi put su izjednačeni agresori u Prvom svetskom ratu i njihove žrtve, kaže politički filozof Dragoljub Kojčić.

I RUSI ŠOKIRANI! Evo zašto je Tači bio pored Putina, SKANDAL POSTAO JOŠ VEĆI!

On je naglasio da može da se napravi događaj koji će da ima ujednačen stav prema žrtvama na strani agresora i žrtvama koje su pale braneći se od agresora, ali da to ne može da se nazove Dan pobede, već može da se zove Dan pomirenja.

- Predstavnica Nemačke je bila u boljem položaju nego naš predsednik, a Srbija je zemlja koja je bila pobednik i podnela najveće žrtve - rekao je Kojčić. 

pariz
Foto: Reuters

On kaže da je trebalo istaći ko je pobednik u Prvom svetskom ratu, jer je to putokaz za dalje, a da relativizacija ne vodi ničemu. 

Član Krunskog saveta Dragomir Acović smatra da je raspored sedenja na ceremoiniji obeležavanja Dana pobede bila uvreda za Srbiju i da ona nije naneta slučajno. 

DRŽAVNIČKI! Vučić prihvatio izvinjenje Francuske: Hvala na divnim rečima, Makronu veličanstven doček!

- Sve što se dešava u okviru državnog protokola, a posebno u zemljama kao što su Francuska, Velika Britanija, nema omaški i ništa nije slučajno. U državnom protokolu ne postoje slučajnosti, on se reguliše na osnovu političkih naloga i presedana - naglasio je on.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
37 Beograd