Aleksandar Vučić

Skandalozno saopštenje opozicije pokazalo šta im je krajnji cilj: Vučića hoće da vode lekaru, a gde bi odveli građane?

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Iz Srpske napredne stranke poručuju da Aleksandar Vučić nema vremena da se bavi "gubitnicima i političarima u pokušaju"

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je danas da primitivne uvrede Saveza za Srbiju na račun predsednika Aleksandra Vučića dolaze u nadi da ćemo zaboraviti ko su i šta su.

- Dijagnoza Ðilasovog Saveza za Srbiju je neizlečivi akutni tajkunitis. Lopovi iz SZS bi da naprave ludim sve građane Srbije, da zaboravimo njihovo razaranje zemlje, pljačku, lopovluke... - izjavio je Ðurić povodom saopštenja SzS u kome su zatražili da se predsednik Vučić podvrgne lekarskom pregledu.

Ðurić navodi da je SZS na izbornom pregledu kod građana Srbije već dobio dijagnozu "Tajkunitis akuta", koja ih, kako kaže, tera da za račun Ðilasa i Jeremića svakodnevno vređaju, lažu, pozivaju na nasilje, bojkot i rusenje institucija, pa čak i na podele među Srbima na KiM.

ON JE SRUŠIO AMERIČKI DRIM TIM: Evo kako danas izgleda Milan Gurović – NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

OVO VAM JE SIGURNO PROMAKLO: Ameri na ovaj način mogu da ostanu BEZ plasmana u četvrtfinale

KO SE OVOME NADAO? Izašla LUDA kvota za meč Srbije i Španije!

- Sve to im, međutim, neće pomoći dok god su na čelu ove grupacije tajkuni i profiteri i isluženi stranom faktoru servilni političari - ukazao je Ðurić u saopštenju.

Odgovarajući na, kako je nazvao, "skandalozno" današnje saopštenje Saveza za Srbiju, funkcioner Srpske napredne stranke Dragan Stevanović je izjavio da je predsednik Vučić hvala bogu "živ i zdrav" i da nastavlja da "odgovorno, vredno i posvećeno radi u interesu Srbije i njenih građana".

aleksandar-vucic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- A to crno na belo potvrđuju i rezultati. Činjenica da Srbija grabi napred i da se iz dana u dan menja na bolje - ističe Stevanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

On zaključuje da Aleksandar Vučić nema vremena da se bavi "gubitnicima i političarima u pokušaju".

Vučić oštro odgovorio na SRAMNE KOMŠIJSKE PROVOKACIJE: Hrvate bole zverstva koja su činili u prošlosti! (FOTO)

"Dobro je da ste priznali da su me prisluškivali oni koje podržavate" Vučić odgovorom POKLOPIO američku televiziju

Na Dan oslobođenja Beograda u SRBIJU DOLAZI DMITRIJ MEDVEDEV?!

Podsetimo, Savez za Srbiju izašao je u javnost sa saopštenjem u kojem navode da "ponašanje Aleksandra Vučića u svakodnevnim  javnim nastupima sve češće otvara pitanje njegovog zdravstvenog stanja, odnosno sposobnosti da obavlja funkciju predsednika Srbije.

- Gotovo u svakom njegovom nastupu manifestuju se ozbiljni poremećaji  - od graničnih poremećaja ličnosti do paranoidnih sindroma. Pozivamo nadležne državne organe da se, do utvrđivanja zdravstvenog stanja predsednika Republike, sa maksimalnom pažnjom i odgovornošću odnose prema mogućnosti da je predsednik Srbije nesposoban da obavlja svoju dužnost, posebno imajući u vidu  da je uzurpirao i rukovođenje organima nad kojima nema ingerencije - saopštio je danas Savez za Srbiju.

+ Pošalji komentar 15 Pogledaj sve komentare
Mirjana's picture

Mirjana

Sve vise je skandaloznih izjava iz opozicije jer od ljubomore, mrznje, nemoci i besa ne znaju vise ni sta pricaju ni sta rade.

3 | 3
lakomije 's picture

lakomije

I corava koka potrefi neko zrno.

0 | 1
Dara's picture

Dara

Naravno da opozicija nema sta pametno da smisli pa proziva predsednika da je poludeo, ma dajte molim Vas.

2 | 1
ceca's picture

ceca

Vucic nema vremena da se bavi gubitnicima

1 | 4
Goran's picture

Goran

Грађане би одвели допђавола!

1 | 0
Dejo's picture

Dejo

Presednice Srbije treba da dovedes investicije iz Kine i Rusije put Kosova i Metohije pa da i se pojaca saradnja vojna sa Kinom i Rusijom , treba da Presednice Srbije otidjes kod Putina pa da mu reces da Rusija bonbarduje gde su u vecini albansko stanovnistvo samo na Kosovo pa onda kad se to zavrsi da se vrate Srpska vojska i policija uz Srpski narod na Kosovo i Metohiji jedini je ovo nacin

0 | 1
Mare's picture

Mare

Ove iz opozicije toliko boli sto ih narod ne podrzava da ne znaju sta ce vise od muke.

Nesa's picture

Nesa

Od opozicije svakim danom stizu sve vece i vece uvrede.

Lela's picture

Lela

Opozicionari svakim danom sve veci i veci skandal prave.

ina's picture

ina

Nemoc opozicije se sve vise vidi.

Natasa's picture

Natasa

Opozicija je bruka i sramota za srpski rod...

Mara's picture

Mara

Opozicija sve vise izjavljuje gluposti.

Tanica's picture

Tanica

Vucica narod podrzava. Vredjanjem predsednika, opozicija vredja i narod.

Mare's picture

Mare

Boskic je odavno zreo za posmatranje.

Sasa's picture

Sasa

Nikog oni nece da vode na preglede.

SD info

SD kosovo