Skip to main content
Pacoli, Tači, Haradinaj

SLUČAJ "TAKOZVANA DRŽAVA KOSOVO": Tajni narko-projekat od 3 milijarde dolara PROPAO U INTERPOLU!

Foto: Interpol/Profimedia
"Kosovski Albanci" - zašto ne Baskijci, ne Korzika, ne Kurdi...Zašto je Kosovo toliko važno Americi, pa je Vašington jedva dočekao da prihvati njegovu jednostranu nezavisnost? Zašto je baš Avganistan bio prva zemlja koja je priznala Kosovo? Svi narko-putevi vode odavde.

Prema tvrdnji Federalne službe Ruske Federacije za kontrolu i promet narkotika, na teritoriji Kosova deluje oko 15 krupnih narko-kartela. Oni obezbeđuju tranzit u Evropu kako avganistanskog, tako i latinoameričkog kokaina.

"KO TO KAŽE, KO TO LAŽE, SRBIJA JE MALA! Lepo sam rekao Albancima - Ne prijavljujte se, ne BRUKAJTE SE!"

Glavni deo avganistanskog heroina (više od 70%) ide u Evropu preko Kosova, preciznije, preko mafijaških grupacija kosovskih Albanaca.

Milo glasom za ulazak lažne države Kosovo u Interpol podržao narko-dilere i narko-kartele

Koliko košta kilogram heroina na Kosovu?

Poseban značaj u isporuci narkotika u Evropu ima balkanska maršruta iz Avganistana za koju je Kosovo ključni tranzitni čvor. Tu se odvija priprema za pretprodaju i pakovanje heroina za narednu isporuku u evropske zemlje.

ŠIPTARI POLUDELI: Kukaju i proklinju što nisu primljeni u Interpol! EVO KOGA SU OPTUŽILI ZA TEŽAK PORAZ

Kilogram heroina košta 1000-2000 evra na granici Tadžikistana i Avganistana, na Kosovu je 2011. godine kilogram heroina koštao oko 10.000 evra, u zemljama Zapadne Evrope njegova cena dostizala je 150.000 evra.

GLASALA I RUSIJA: VELIKA POBEDA U PRVOM KRUGU GLASANJA

Kosovo
Kosovo
Foto: Profimedia/ilustracija

Ko je albanski narko bos?

Od trgovine narkoticima kosovski mafijaši ne dobijaju veliki novac, (relativno, naravno), njihov prihod se procenjuje na 3 milijarde dolara godišnje, a da bi sačuvali svoje prihode - od njih se zahteva da revnosno služe svoje gospodare i ne ponavljaju greške Medelinskog kartela. Ali, ko je pravi gazda albanskih „revolveraša“? Da pogledamo neke činjenice.

Otkrivene ZLOČINAČKE NAMERE Albanaca! Da su ušli u Interpol već danas bi počeo progon 5.000 Srba!

Godine 2008. kosovski Albanci su jednostrano (naravno, uz podršku SAD i EU) proglasili nezavisnost Kosova od Srbije. Na taj način policiji Srbije onemogućen je pristup za izvođenje operacija u tom regionu. Ipak, stvar nije čak ni u tome.

Novoformirani „narkobanditistan“ nema vojne snage i bilo kakav politički uticaj. Njegov takozvani suverenitet se održava na direktnoj vojnoj podršci Sjedinjenih Država.

"Kosovo je CRNA RUPA trgovine drogom, kako da bude primljeno u Interpol?": Britanski novinar ZAGRMEO na Albance

Albanci Kosovo
Foto: Profimedia/ilustracija

Avganistan prvi priznao Kosovo - slučajnost?!

Možda je to stil vašingtonskog humora, ali prva država koja je priznala nezavisnost Kosova bio je Avganistan, pre Kostarike, ako se računa razlika u časovnim zonama. Očigledno su se mule umorile od predugog stajanja pod svežnjevima natovarenog heroina i trebalo je jadne životinje hitno rastovariti.

PACOLI OČAJAN! Shvata da je sve OTIŠLO NIZBRDO: "Pobedilo je ZLO"!

Sjedinjene Države imaju na Kosovu dve vojne baze. Prva je - Bondstil, (CampBondsteel), jedna od  najvećih u Evropi i nalazi se blizu Uroševca, koju su počeli da grade još 1999. U njoj se nalazi sedište Multinacionalne operativne grupe „Istok“ pod komandom SAD. Druga baza je Montejt (CampMonteith).

Ovo su Albanci koji su ušli u Interpol, ali na POTERNICAMA

Sve je veoma jednostavno. O čemu god se vodio razgovor, uvek se govori o novcu.Dmitrij Rogozin, u intervjuu za „Rusku gazetu“ 2008. g. – odgovarajući na pitanje „zašto se ispostavilo da je za Amerikance Kosovo najvažniji region“ – odgovorio je iskreno i emotivno: „Ni ja ne razumem. Zašto ne Baskijci, ne Korzika, ne Kurdi, ne kavkaske republike, ne Severna Irska, ni Tibet… zašto kosovski Albanci“?

Albanci Srbija
Foto: Profimedia/ilustracija

Razmislite, ima li Bela kuća planove ili ona deluje u okviru  poimanja jednoćelijskog stvorenja? Dakle, „projekat Kosovo“ – to je projekat izgradnje i organizacije najvećeg u Evropi narko-dozatora!

Kosovo – to su stotine milijardi dolara od trgovine narkoticima i to bez popunjavanja poreske  deklaracije. Šta je tu komplikovano?

SKANDALOZNO! LAŽNI KOSOVSKI MINISTAR POLICIJE NIJE BIO U DUBAIJU: Razlog - nalazi se na OPTUŽNICI!

Albanci se ne libe "prljavog posla"!

Albanci su siromašan narod, prljavog posla se ne klone. Njihovi kriminalni klanovi zahvalni su Vašingtonu za sve – za vlast, za novac, za ugled među izrodima Evrope i za strah među njenim stanovništvom. I najvažnije – njih u pokornosti drži strah od osvete. Ako Bela kuća liši kosovske Albance vojne i političke podrške, kako će onda reagovati Srbi?

GDE STE MIŠEVI: Ramuš NA SAV GLAS kuka zbog ubedljivog poraza, a od Tačija NI TRAGA!

Da donekle rezimiramo. Po rečima profesor Pitera Dejla Skota, napori CIA u promovisanju Avganistana za vodeću poziciju u svetskoj trgovini heroinom bili su repriza onoga što se ranije desilo u Burmi, Laosu i Tajlandu u periodu od kraja 1940-ih do 1970-ih godina.

OGLASILA SE EU POSLE BLOKADA NA KOSOVU: Priština da omogući Srbima prisustvo na mitinzima!

Zahvaljujući podršci od strane CIA te zemlje su postale najveći učesnici trgovine narkoticima. „Osnovni izvor svetskih problema u vezi sa narkoticima ne nalazi se u Kabulu,  nego u Vašingtonu“ – tako tvrdi Piter Dejl Skot.

Dakle, zapitajmo se još jednom: kakva je uloga SAD u organizaciji svetske trgovine narkoticima?

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
37 Beograd