Skip to main content
SNS

SNS Čajetina poručio Stamatoviću: Malo je za takve "patriote" i "legaliste" samo tri sprata bez dozvole

Foto: Srbija Danas
Oštro

I danas se lažni patriota i evro fanatik Milan Stamatović razmahao saopštenjem u samo njemu znanom stilu a mi javnost u skladu sa njegovim navikama obaveštavamo šta se krije iza današnje epizode Stamatovićeve visoke politike praćene uvredama - piše u saopštenju SNS-a.

Pre mesec dana građevinska inspekcija i policija zaustavili su radove Stamatovićevih prijatelja i saradnika čak na trećem spratu zgrade u Čajetini bez ijednog papira i dozvole! 

U tužilaštvu je pokrenut postupak, ali Stamatovićeva družina je nastavila i danas da zida.

Ne sekiraju se mnogo, hvale se po Čajetini da očekuju da prođu sa oportunitetom kao i za sve kriminalne radnje do sad. Malo je za takve "patriote" i "legaliste" samo tri sprata bez dozvole. 

Milan Stamatović
Milan Stamatović
Foto: Tanjug

Paralelno sa tim kriminalnim radnjama nastavlja se pritisak na odbornike u Čajetini da legalizuju i jednu kriminalnu kompenzaciju pa da još jednu takvu zgradu sazidaju na Zlatiboru. 

Da su udarili kamen temeljac te zgrade javnost će saznati kada Stamatović opet pomene NATO pakt, Rusiju i svoja rešenja za Crnu Goru koja se odvojila za vreme vladavine jedne od 5 partija u kojima je bio.

Kamp za vojnu obuku dece je Stamatoviću isključivo poslužio za bolesni populizam i skretanje pažnje sa kampova koji godinama funkcionišu u Čajetini. 

Kamp za obuku drugara "investitora" za nelegalnu gradnju, kamp za obuku izbegavanja postupka javnih nabavki, kamp za nenamensko trošenje novca Čajetinaca a glavni je koordinator u kampu za rasprodaju zlatiborske zemlje neposrednom pogodbom.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
Milan Savić's picture

Milan Savić

Napadi mu služe kao paravan za njegove mutne radnje.

0 | 0
toma's picture

toma

Samo tri sprata, pa nije strašno

0 | 0

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd