Utorak 19. mar 2024.
Protest

SRAMOTNI TRANSPARENT NA PROTESTU OPOZICIJE! Najbrutalnije vređali VUČIĆA I BRNABIĆEVU! (FOTO)

Foto: Srbija Danas
Na večeršnjem protestu opozicije osvanuli su uvredljivi transparenti na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić. 

Još jednom je opozicija pokazala pravo lice i patološku mržnju prema vlasti. Pored ranijih poziva na silovanje i vešanje, i ovog puta su prešli svaku granicu pristojnog i normalnog ponašanja.

Podsetimo, to je dobar poznat manir lidera opozicije.

TOTALNA PROPAST TAJKUNSKOG PROTESTA: Đilas, Jeremić, Šolak i Boško Obradović jedva skupili NEKOLIKO STOTINA građana

Tako je i ranije Željko Veselinović, predsednik sindikata Sloga i član opozicionog Saveza za Srbiju, najbrutalnije je izvređao premijerku Anu Brnabić - poželeo joj je da je zatvore u sobu sa obdarenim Afroamerikancem, tek puštenim iz zatvora, a da sve to prate kamere i da se emituje kao rijaliti!

Protest
Foto: Srbija Danas

Takođe, poslanik Dveri Srđan Nogo nedavno je javno pozvao na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić vešanjem na Terazijama. 

Dveri su, inače, poznate po nasilničkom ponašanju, naročito prema ženama. Naime, pristalice Dveri su, što Srbija nikada neće zaboraviti fizički napali novinarke televizije Pink, Gordanu Uzelac i Mara Dragović, a Uzelčeva je odmah posle napada zbrinuta u Urgentnom centru.

Sahranjen general Pavle Strugar: Vojska se oprostila od komandanta, a u prvim redovima haški sapatnik (FOTO)

I predsednica srpskog parlametna je doživela pravu torturu od pristalica Dveri zbog čega je morala da traži hitnu pomoć lekara. naime, njoj su poslanici Dveri upali u kabinet i brutalno je napali i napravili modrice po rukama.

Protest
Foto: Srbija Danas

Na večerašnji miting, simbolično nazvan "Jedan od pet miliona", koji je navodno trebalo da pokaže jedinstvo i snagu opozicije, došlo je tek nekoliko stotina promrzlih građana, a od tog broja bar polovina je organizovanim prevozom pristigla iz drugih srpskih gradova.

JOŠ PRE KOSOVA SRBIJA SE RODILA NA KOSOVU! A znaš li, nesrećniče, šta je KOSOVO i šta ti otimaš?!

Na meti okupljenih našla se i novinarka Studija B Barbara Životić koju su sramno prozivali zbog njenog izveštavanja sa prošlonedeljnog protesta opozicije.

BONUS VIDEO: Ovo su NAJOPASNIJI avioni današnjice

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd