Skip to main content
Milan Stamatović

"Uvredim, pa kradem": SNS Čajetina odbrusila Stamatoviću, pa poručila - nećemo dozvoliti nezakonite radnje!

Foto: Media Centar
"Nisu oni gadljivi na evre odakle god da dolaze"

Postoji jedno pravilo koje najbolje znamo mi Čajetinci i Zlatiborci a to je da čim Milan Stamatović jače uvredi državno rukovodstvo i počne da bistri visoku politiku, znači da u Čajetini i na Zlatiboru sprema krupniju krađu! - piše u saopštenju SNS-a.

- Za ozbiljnu analizu je Stamatovićeva sposobnost da se ne seća da je pripadao svim političkim opcijama za čijih mandata je opljačkana Srbija, jednostrano proglašena nezavisnost na teritoriji južne srpske pokrajine Kosova i Metohije, Srbi doživljavali pogrome a Stamatovićevi lideri junački branili narod sa dva saopštenja. 

Evo i pojašnjenja zlatnog Stamatovićevog pravila - uvredim pa kradem!

SNS
Foto: Srbija Danas

Dok vređa i bistri visoku politiku, ovih dana pokušava ponovo da napravi odborničku većinu za dve kriminalne odluke. Na prethodnoj skupštini većina odbornika je odbila da učestvuje u toj kriminalnoj nameri.

Opet se planira oštetiti budžet preko takse za komunalno opremanje! 

Pokušava se omogućiti firmi koja treba da uplati novac u budžet, da tu obavezu kompenzuje nekim asfaltiranjem gde će najgore proći budžet sa nekih 100 hiljada evra manjka a Stamatovićevoj ekipi viška u džepu.

Ubeđuje i preti odbornicima i za još jednu odluku gde planira izuzimanje jedne parcele iz prve Zone ( u kojoj je najskuplje graditi) i njeno prebacivanje u drugu zonu jer baš tu mora njegov saradnik da gradi pa računaju da je šteta da skuplje plaća opštini kad mogu sve da podele među sobom.

Članovi Srpske napredne stranke u Čajetini koji ukazuju na nezakonite radnje izloženi su najgorim pretnjama i ucenama od strane Stamatovićevih poltrona i svakodnevno imamo po neki slučaj uvreda i pretnji. 

Pre dva dana Milan Stamatović je vidno euforičan sa Draganom Đilasom na Zlatiboru dogovarao budući opozicioni savez. 

Dragan Đilas
Dragan Đilas
Foto: Profimedia

Možda mu je Đilas preneo utiske kako je njegovom kolegi iz budućeg opozicionog saveza, Nebojši Zelenoviću, poslušniku Dušana Petrovića bilo u Peći u gostima kod predsednika opštine dok su prijateljski ćaskali ispod zastave nepriznate i samoproklamovane države Kosovo. Možda je bila u pitanju donatorska večera za budući opozicioni savez. 

Nisu oni gadljivi na evre odakle god da dolaze.

Ponosan je Milan Stamatović na taj tajkunsko-izdajnički pljačkaški savez!

A jedna izreka počinje sa:

Čega se pametan stidi... - piše u saopštenju.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
dasa's picture

dasa

Zakon za sve isti nema privilegovanih.

0 | 0

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Fog
8 Beograd