Skip to main content
barbara vitez

Vapaj oca na godišnjicu nestanka Barbare: Naša ćerka je OTETA, otkad je nema mi ne živimo

Foto: Facebook/Vitèz Endre
"Naš sin i dalje ne zna da mu je sestra nestala..."

- Bliži se godišnjica otkako nema naše Barbare. Ovo nije život, mi ne živimo otkad je nestala, mi preživljavamo – kaže Endre Vitez, otac Barbare (15) koja je nestala 25. novembra prošle godine.

Plašila se visine

Iako se Barbara, prema izjava drugara koji su bili sa njom kobne večeri na mostu, okliznula i upala u reku Tisu, porodica devojčice i dalje ne veruje u to, a kako su i više puta izjavii, tome ide u prilog i to što se plašila visine.

- Mislim da je Barbara oteta. Otkad znam za sebe, ko god da se udavio u Tisi, skočio ili upao, njegovo telo je pronađeno. Ali sve su pronašli! Pogotovo u gorenjm delu Tise, gde je brana, gde se svako telo koje ne ispliva za nju zakači. Samo Barbara nije pronađena iako su više puta do sada pretraživali – kaže otac nesrećne devojčice.

Kako navodi, istraga tapka u mestu, a novih informacija nema. Ponekad se pojavi neka vest koja im ulije nadu da je njihova ćerka još uvek živa i da će se jednog dana vratiti kući.

Preokret u slučaju Barbare Vitez: Otac ispričao sve sto se nije znalo

- Mojoj supruzi su rekli da je Barbara viđena u Grčkoj, ali ne znam šta da kažem na to. Nisam bio tamo, nisam video svojim očima. Ljudi pričaju, a ako se o nečemu priča mora biti neke istine. Ne bi valjda takve stvari izmišljali – kaže Endre.

Endre kaže da i pored svega što ih je snašlo, njihov 23-godišnji sin još uvek ne zna da je Barbara nestala.

Kada će Barbara Vitez biti pronađena? Prikupljeni dokazi ukazuju NA JEDNO!

- Sin nam je teško bolestan i ne zna ništa o svemu ovome. On ne zna da priča, autističan je i boluje od epilepsije, ponekad se onesvesti, pa uvek sa njim neko mora da bude. Ja se držim koliko mogu, moja supruga nikako. Otkada se ovo desilo, smršala je 35 kilograma, u jako lošem je stanju, a svaki mesec je sve teži i teži , ali smo istrajni da saznamo šta se desilo, naše je dete, moramo – dodajhe Endre.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD info

SD kosovo

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD beograd

SD društvo

SD drug nije meta

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd