fbpx
Skip to main content
Aleksandar Vučić

VUČIĆ U OBILASKU MOSTA NA SAVI: Na putu za Gornje Nedeljice, predsednik razgovarao sa radnicima i obišao radove na ovoj deonici

Foto: TV Pink/Printscreen
Predsednik obilazi Most na Savi

Kako je prethodno najavljeno, predsednik bi od 15 časova trebalo da razgovara sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja, u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija "Rio Tinto".

Vučić je pozvao isključivo građane tih sela da prisustvuju skupu i nije pozvao svoje pristalice iz Loznice, Krupnja ili bilo kog dela Srbije da dođu na skup.

Predsednik obilazi radove

Vučić je u razgovoru sa radnicima mosta na Savi ustanovio kako su samo dva radnika iz Srbije.

- Mislim da divno izgleda. Neverovatan napredak, bili smo pre 6 meseci, pre toga pre godinu dana. Neverovatan napredak, buklvano. Mi ćemo ići preko ovog mosta već krajem sledeće godine. Nalazimo se na mostu preko Save, na dva kilometra je glavni most, gde su batinaši tukli ljude pre sedam dana i hvalili se time - rekao je Vučić.

- Srce vam treperi kada vidite kako se gradi u našoj zemlji - rekao je Vučić.

Na pitanje zbog o Rio Tintu i protestima, Vučić je rekao sledeće:

- Danas idem da razgovaram sa ljudima, biću spremam to je za mene najvažnije. Poneo sam i vreću sa spavanje, idem da rešavam probleme. Ako neko hoće da se bavi politikom i politikanstvom to uvek možemo. Naše je da idemo sa ljudima koji su iskreno zabrinuti, a i iza kojih ne stoji vračarska ili inostrana politika - naveo je predsednik.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
1 Beograd