fbpx
Skip to main content
Milenko Jovanov

JOVANOV O JEREMIĆU: Sa svojom lopovskom družinom je otpuštao više od 500.000 ljudi i državu doveo do bankrota!

Foto: Tanjug
"Vuče Jeremiću, nemoj da brineš o Srbiji. Prošli put kad si brinuo, jedva smo preživeli" - poručio je Jovanov.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov smatra da Vuk Jeremić ne može dovesti Srbiju u svet, već samo u haos i nered. 

- Ne kandiduje se Vuk Jeremić da bi bilo šta dobro učinio za narod u Srbiji. Neće Vuk Jeremić dovesti u Srbiju svet. On je jasno rekao da se sprema da u toku izborne noći upadne u RIK. Zato jedino što Jeremić može da dovede u Srbiju jesu haos, neredi i nestabilnost. Uzgred, ko mu je branio da u Srbiju dovede svet? Bio je Tadićev ministar, bio je funkcioner Ujedinjenih nacija. I... koga je doveo? Nikoga. Baš ga je bilo briga i za Srbiju, i ko će u nju da dođe - navodi Jovanov.

- Koliko je fabrika do danas podigao Vuk Jeremić? Koliko je stranih investitora doveo u Srbiju? Nijednog. Kako onaj ko do danas nije ni kiosk podigao, može sutra da podigne industrijske gigante i kako onaj ko je, zajedno sa svojom lopovskom družinom, te gigante upropaštavao danas ima obraza da ih uopšte spominje? - ističe Jovanov u saopštenju.

Vuk Jeremić
Foto: Profimedia

Milenko Jovanov kaže kako je reč o osobi koja je državu dovodila do bankrota.

- Zna dobro narod u Srbiji da ovaj vuk nije promenio ni dlaku, ni ćud. To je onaj isti koji je, zajedno sa svojom lopovskom družinom, upropaštavao Srbiju, otpuštao više od 500.000 ljudi i državu doveo do bankrota. Zato, Vuče Jeremiću, nemoj da brineš o Srbiji. Prošli put kad si brinuo, jedva smo preživeli. - zaključuje Jovanov.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD kosovo

SD info

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Clear sky
-1 Beograd