fbpx
Skip to main content
Dragan Đilas

SKANDAL! ĐILASOVE NOVINE POTVRDILE: Ponoš ide kod NATO ambasadora, hoće da Srbiju vode strane službe

Foto: Profimedia/Srbija Danas/ilustracija
Novine "Danas" koji su pod direktnom uređivačkom kontrolom tajkuna Dragana Đilasa potvrdile su skadaloznu istinu - da će kandidat opozicije na predsedničkim izborima Zdravko Ponoš uskoro imati sastanak sa ambasadorima koji predstavljaju države lidere NATO pakta, a sve po želji i volji zapadnih ambasada

Kandidat opozicije na predsedničkim izorima Zdravko Ponoš, kandidat je po volji zapadnih ambasada, objavile su đilasovske novine Danas. Ponoš će uskoro imati sastanak sa ambasadorima koji predstavljaju države lidere NATO pakta! 

- Kako je rečeno, kod stranaca, odnosno predstavnika nekih zapadnih zemalja, donet je vrlo neformalan stav da bi Ponoš mogao da bude dobar kandidat, ali se takvih jasnih i otvorenih  kvalifikacija ambasadori klone. Oni, kažu izvori, žele sa Ponošem da razgovaraju i iz prve ruke steknu utisak. Ponoš će u narednim danima i sledeće nedelje najverovatnije biti pozvan na susret sa više ambasadora zapadnih zemalja i zemalja Kvinte, navode naši diplomatski izvori - piše Danas.

danas
Foto: Printscreen

Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostali opet žele da nam ambasadori i tajkuni biraju predsednika i vladu i to više i ne kriju. Sve su sami priznali i đilasovskim novinama - nije važno da li će narod glasati, ako ruku dignu zapadni ambasadori!

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd